Ilouutisia Salkkarit-faneille! Uudessa tv-sarjassa seurataan Pihlajakadulta poistuneita hahmoja

19:19

19 vuotta täyttävä Salkkarit tuo MTV3-kanavalle uuden oheissarjan. Pihlajasatu-sarjassa ovat mukana joukko sarjasta poistuneita hahmoja. 

Salatut elämät juhlii tänään 19-vuotista taivaltaan ja tulee hemmottelemaan fanejaan pitkin vuotta ennätyksellisen paljon.

Hiljattain MTV:n kanssa solmitun historiallisen vuoteen 2023 tehdyn jatkosopimuksen myötä Salkkareista tehdään kesäksi MTV3-kanavalle ensimmäinen tv-oheissarja Pihlajasatu.

Pihlajasatu on kymmenosainen tarina siitä, jos asiat olisivat menneet toisin kuin runkosarjassa. Olisiko elämässä kaikki paremmin, jos olisi joskus valinnut toisin kuin miten tuli valinneeksi?

Tätä pohtivat Ismo, Aki ja Kari, joista kukin on tavalla tai toisella tyytymätön elämäänsä. Ullan kristallipallon kautta hypätään ajassa taaksepäin.

Millaista elämä olisi ollut, jos Miia ja Markus olisivatkin elossa, jos Ismo ja Ossi olisivatkin olleet kavereita, jos Aki olisi naimisissa Jennin kanssa ja Ismon elämän nainen olisikin ollut Salla...

Pihlajasadun päärooleissa nähdään nykyisten Pihlajakatulaisten rinnalla sarjasta jo poistuneita suosikkihahmoja, kuten Anu Palevaara, Andrei Sandberg, Venla Saartamo, Hanna Kinnunen ja Sami Sarjula.

– On erittäin jännittävää, että saamme laajennettua Salkkareita entisestään. Uusi oheissarja mahdollistaa perussarjan tarinoiden syventämisen ainutlaatuisella tavalla, jonka kautta päästään luomaan täysin uusia tarinoita ja tulkintoja, kertoo MTV:n vastaava tuottaja Jani Hartikainen.

MTV3-kanavalla kesällä nähtävän Pihlajasatu -oheissarjan lisäksi lisäsisältöä on luvassa Katsomon puolella neljän erillisen nettisarjan myötä.

Ensimmäinen Salatuista elämistä tehty nettisarja Romeo & Rafael Desperados julkaistiin 10 vuotta sitten.

– 19-vuotias Salatut elämät on edelleen MTV3-kanavan suosituimpia ohjelmia ja se tavoittaa katsojia erinomaisesti myös Katsomossa. Uskon, että sarjan uudet ulottuvuudet kiinnostavat katsojia ja antavat paljon sarjan faneille, jatkaa Hartikainen.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja