Mainos

IL: Ugandassa ollut Suvi Lindén löysi matkakumppaninsa kuolleena – liikematkan tarkoituksesta lisätietoja

2:05

Ugandassa liikematkalla kuolleen miehen löysi hänen matkakumppaninsa, ex-ministeri Suvi Lindén, kertoo Iltalehti. 

Lehden saamien tietojen mukaan Lindén oli kertonut löytäneensä liikemiehen maanantaina aamulla hotellihuoneesta menehtyneenä. Matkakumppanin traaginen löytyminen kuolleena oli ollut Lindénille valtava järkytys ja hän oli tuntenut myös pelkoa.

41-vuotias suomalainen liikemies löydettiin kuolleena viime viikolla hotellihuoneestaan Ugandan pääkaupungista Kampalasta.

Miehen on kerrottu olleen markkinoimassa maassa Patrian tuotteita, mutta Iltalehden tietojen mukaan Lindén oli lupautunut jo pidemmän aikaa tuntemansa liikemiehen kanssa yhteiselle vienninedistämismatkalle, koska tarkoituksena oli edistää Ugandassa tehtäviä teknologiahankkeita.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan kyseessä oli suuri tietoliikenneverkkohanke.

Ennen matkaa menehtynyt suomalaismies oli tavannut myös Patrian edustajan ja saanut käyttöönsä muun muassa esitteitä. Patrialle liikemies oli kertonut, että hänellä oli sovittu tapaaminen Ugandan puolustusministeriössä.

Valtion omistuksista vastaava ministeri Mika Lintilä on pyytänyt Patrialta selvitystä tapahtuneesta. Suomen valtio omistaa Patrian.

Ugandan tapauksesta on liikkunut paljon tietoa, jota ei ole kuitenkaan pystytty vahvistamaan. Lindén ei ole itse halunnut kommentoida tapausta julkisuudessa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.