IL: Poliisi epäilee alle 15-vuotiaan oppilaan pahoinpidelleen ikätoverinsa välitunnilla Jyväskylässä

Alle 15-vuotiasta oppilasta epäillään Jyväskylän Kuokkalan yhteiskoulussa sattuneesta pahoinpitelystä, jonka kohteena oli hänen ikätoverinsa.

Asiasta uutisoi Iltalehti.

Sisä-Suomen poliisi vahvistaa Iltalehdelle, että teko on tapahtunut 26. tammikuuta.

– Kahden alle 15-vuotiaan välille tullut jonkinlaista sanaharkkaa ja nyt selvitetään esitutkinnassa, mitä on tapahtunut. Jonkinlaista pahoinpitelyä siinä epäillään tapahtuneen, Sisä-Suomen poliisilaitokselta Sakari Tuominen kommentoi lehdelle.

Iltalehti sai tietää tapauksesta pahoinpidellyn isältä, jonka mukaan toinen oppilas olisi lyönyt uhria niskaan. Niskat olivat revähtäneet ja oppilas oltiin viety sairaalaan.

– Nyt viime aikoina tästä koulusta ei ole kantautunut tietoomme tällaista, mutta muutama vuosi sitten oli uutisia myöten tietoa väkivallan teoista. Mutta ei tämä ole nyt meidän työssämme näkynyt, Tuominen kertoo Iltalehdelle.

Iltalehti kertoo Keskisuomalaisen tietoihin nojaten, että koulussa oli aiemmin tapahtunut kaksi poliisia vaatinutta tapausta. Vuonna 2012 kaksi nuorta miestä pahoinpiteli kyseisessä koulussa 13-vuotiaan pojan. Vuonna 2016 kouluun kohdistui puolestaan sähköpostiuhkaus.

Juttua korjattu 1.2.2021 klo 21.26: Otsikossa väitettiin virhellisesti, että epäilty olisi poika. Hänen sukupuolensa ei ole kuitenkaan tiedossa.

Lue myös:

    Uusimmat