Mainos

IL: Lenkkeilijätytön surmaaja valitti tuomiostaan: Ei surmannut, vaan yritti polttoitsemurhaa

Lenkkeilijätytön murhasta ja törkeästä raiskauksesta elinkautiseen vankeusrangaistukseen tuomittu Ramin Azimi on valittanut tuomiostaan, kertoo muun muassa Iltalehti.

Satakunnan käräjäoikeuden mukaan Azimi murhasi 17-vuotiaan lenkkeilemään lähteneen porilaistytön. Syyttäjän mukaan Azimi murhasi tytön, koska tyttö ei suostunut palaamaan hänen kanssaan suhteeseen. Uhri löydettiin Kokemäeltä palaneen ladon sisältä.

Azimi todettiin mielentilatutkimuksessa tekohetkellä syyntakeiseksi. Mies valitti tuomiosta ja Vaasan hovioikeudessa on tänään aloitettu tapauksen kolmipäiväinen käsittely.

Valituskirjeessä Azimi kertoo, ettei aikonut surmata tyttöä, vaan tehdä polttoitsemurhan. Azimin mukaan hän ei myöskään pakottanut uhria autoon.

Mies vetoaa valituksessa myös terveydentilaansa, jonka vuoksi hänet tulisi tuomita lievennetyn rangaistusasteikon mukaan rangaistusasteikon mukaan törkeästä raiskauksesta.

Hovioikeudessa on esitetty uusina todisteina muun muassa valokuvia myymälän pihasta, jossa mies ja uhri kävivät. Todisteina esitetään myös selvitys Azimin terveydentilasta ja Keskusrikospoliisin rikosteknisen laboratorion lausunto toukokuulta 2015.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.