Mainos

IL: Hirvensalmen perhesurmassa taustalla taloudellisia vaikeuksia – eronneet vanhemmat asuivat samassa osoitteessa

Hirvensalmella huhtikuussa tapahtuneen perhesurman taustalta on löydetty taloudellisia vaikeuksia, kertoo poliisi Iltalehdelle.

Lehden mukaan perheen isän pitämään autokorjaamoon liittyneet talousvaikeudet olivat huomattavia. Tutkinnanjohtaja Juha Paukkunen ei kuitenkaan usko, että taloudelliset vaikeudet yksistään olisivat johtaneet tapahtumiin.

0:58

Iltalehden käräjäoikeuden asiakirjoista löytämien tietojen mukaan perheen isä ja äiti olivat eronneet vuonna 2013, mutta asuivat julkisten osoitetietojen perusteella samassa omakotitalossa, jossa myös surmatyö tapahtui. Tätä tukevat poliisin julkisuuteen kertomat tiedot siitä, että uhrit löysi äiti saapuessaan töistä.

Poliisin tutkintalinjana ei kuitenkaan Iltalehden mukaan ole, että parisuhteeseen liittyvät tekijät olisivat teon motiivina.

Paikalta löytyi perheen isä kuolleena, ja perheen pojat vakavasti loukkaantuneina. Perheen 20-vuotias poika menehtyi sairaalassa, mutta 16-vuotias poika selvisi ja häntä poliisi pääsi eilen kuulemaan tapahtuneen johdosta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.