Mainos

Ikimuistoiset kosinnat: Mies osti tv-mainoksen kosiakseen

Mies osti mainosaikaa kosiakseen rakastaan – toinen taas pystytti taidenäyttelyn ilmaistakseen tunteensa. Ovatko nämä maailman kekseliäimmät kosinnat?

Kosisitko sinä tv-mainoksessa, tai palkkaamalla kokonaisen teatteriseurueen? Oddee.com listasi kekseliäitä kosintoja.

Avioliiton mainostaja

Kun Rand ja Geraldine olivat seurustelleet viisi vuotta, oli Randin aika kosia. Mies halusi omaperäisen ja ainutlaatuisen kosinnan, ja aikoikin siksi ostaa mainosaikaa televisiosta esittääkseen kysymyksensä.

Vuonna 2006 Rand perusti nettisivun, jolla anoi yleisöä lahjoittamaan rahaa romanttiseen tekoon. Kahiseva oli todella tarpeen, sillä Rand halusi mainostaa Super Bowl -jalkapallopelien aikaan, ja joutuisi pulittamaan ilosta lähes kaksi miljoonaa euroa!

Kolme päivää ennen pelejä miehellä oli kasassa noin 65 000 euroa, ja vaikka useat mediat olivat kiinnostuneita hänen tempauksestaan, kukaan ei tullut apuun. Rand ei luovuttanut: hän turvautui kakkosvaihtoehtoon ja osti mainosaikaa Geraldinen lempiohjelman, Veronica Marsin mainostauolta. Yllätyksestä kiljuva ja lähes hyperventiloiva nainen suostui kosintaan, vaikka pelkäsikin oksentavansa hämmästyksestä.

Katso kosintamainos tästä...

...ja Geraldinen reaktio tästä.

Hakkeri iski – ja kosi

Bernie Peng kosi kuin aito nörtti: mies hakkeroitui tyttöystävänsä suosikki-tietokonepeliin ja uudelleenohjelmoi sormuksen ja kosinnan ilmestymään ruudulle pelin aikana, kun tyttöystävä Tammy Li saavuttaisi tietyn pistemäärän. Ohjelmoiminen kesti kuukauden. Ruudulle ilmestyneessä sormuksessa oli vaaleanpunainen safiiri – samanlainen kuin Lin oikeassa kihlasormuksessa.

Kun tarina levisi Internetissä, myös pelin kehittäjät kuulivat siitä. Romanttisesta eleestä vaikuttuneina he halusivat maksaa osan häistä sen sijaan, että he olisivat suuttuneet hakkeroinnista.

Sademies haluaa naimisiin

Sean Palmgren voitti kosinnallaan GroomGroove.comin kisan omaperäisimmästä kosinnasta. Mies kosi tyttöystäväänsä Betsyä lainaamalla ystävien ja sukulaisten sateenvarjoja. Jokaiseen varjoon maalattiin kirjain, ja sitten pahaa-aavistamaton tyttöystävä vietiin kävelylle puistoon.

Puistossa rakastunut pari törmäsi ihmisjoukkoon, jonka jokainen jäsen piteli sateenvarjoa päänsä päällä. Betsy halusi mennä katsomaan, mitä on tekeillä, ja hänen asteltuaan lähemmäs varjot avattiin niin, että niihin maalattujen kirjainten muodostama kosintakysymys paljastui. Innostunut Betsy hihkaisi, että joku pääsee pian kihloihin – hetkisen kuluttua hän sai itse vastata myöntävästi yllättävään kosintaan.

Shutterstock

Naidako vai eikö naida?

Gennady Zaleskiy palkkasi teatteriseurueen kosimaan kanssaan tyttöystäväänsä Victoriaa. Mies pyysi näyttelijöitä esittämään kanssaan The Romantics -nimisen kappaleen Ukrainassa, ja järjesti teatteria rakastavan tyttöystävänsä katsomoon. Kohtauksessa, jossa hänen oli tarkoitus julistaa rakkauttaan vastanäyttelijälleen, Zaleskiy ilmaantui lavalle naamio päässään.

– Ei, nainen jota rakastan, on nimeltään Victoria. Hän istuu kuudennessa rivissä. Victoria, menetkö naimisiin kanssani? mies sanaili sitten.

Kosinta ei ollut aivan halpa, sillä teatteriseurueesta sai pulittaa noin 12 000 euroa. Onneksi vastaus oli myönteinen!

Anagrammitaiteilijan kosinta

George rakensi taideteoksen kosiakseen mielitiettyään Saraa. Teollinen muotoilija valmisti 3D-teoksen, jonka kummalliset kappaleet tietystä kulmasta katsottuna muodostaisivat sanat "tuletko vaimokseni".

Mies hioi kosinnan huippuunsa antaen teokselle nimeksi My Early Muir Owl, joka on anagrammi englannin kielen sanoista will you marry me, tuletko vaimokseni. Mies myös palkkasi näyttelijän näyttelyn muka luoneeksi taiteilijaksi, ja nimesi hänet Serge Gandaoraksi – nimi on anagrammi sanoista George and Sara, George ja Sara.

Näyttelyssä Saraa pyydettiin katsomaan installaatiota kehysten läpi. Kun kosinta muotoutui hänen silmiensä edessä, George pudottautui toisen polvensa varaan kosimaan. Sara vastasi "kyllä".

Katso video taidenäyttelystä tästä!

MTV3/Helmi
Lähde: Oddee.com
Kuvat: Shutterstock, kuvat eivät liity kosintoihin

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.