Ikävä tieto: Patrik Laine sivussa – kehiin vasta runkosarjan lopussa?

Patrik Laine on jalkavammansa myötä toistaiseksi sivussa NHL-joukkue Winnipeg Jetsin völjystä. Kanadalaistoimittajat raportoivat, että Laine oli poissa Jetsin harjoituksista torstaina.

Pääkuvan videolla kuvaa Laineen loukkaantumisesta.

Laineen paikan Nikolaj Ehlersin ja Paul Stastnyn rinnalta oli ottanut Bryan Little.

Laine koki loukkaantumisen Suomen aikaan keskiviikon vastaisena yönä, kun hän blokkasi Los Angeles Kingsin kanadalaispuolustajan Alec Martinezin laukauksen.

Laine joutunee tietojen mukaan olemaan sivussa joistakin peleistä, vaikkei vammaa ole arvioitu kovin pahaksi.

Winnipeg Sunin toimittaja Scott Billeck raportoi tänään torstaina, että Laine ei pelaa Jetsin seuraavassa ottelussa Anaheimia vastaan, eikä todennäköisesti myöskään Nashvillea vastaan. Nuo pelit ovat ohjelmassa Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Sporting News Canada puolestaan twiittasi Jetsin päävalmentajan Paul Mauricen sanoneen, että Laine on sivussa 4–14 päivää. Winnipegillä on runkosarjaa jäljellä 16 päivää, joten pahimmillaan Laine pääsisi kehiin vasta playoffien kynnyksellä. Winnipegillä on vielä yhdeksän runkosarjaottelua. 

Muutamankin pelin poissaolo olisi paha takaisku NHL:n maalipörssin voittotaistelua ajatellen. Laine on nyt 43 osumallaan yhden osuman päässä piikkipaikkaa pitävästä Washington Capitalsin venäläislaiturista Aleksandr Ovetshkinista.

Juttua päivitetty tiedolla Sporting News Canadan twiitillä kello 20.28.

Lue myös:

    Uusimmat