Iivo Niskanen täräytti: Olympialaiset saattavat olla ohi!

Iivo Niskanen ja Joni Mäki hiihtivät olympiahopeaa, naisten parisprintissä karmea pettymys – Jari Isometsä ruotii suomalaisten suoritukset 8:06
Iivo Niskanen ja Joni Mäki hiihtivät olympiahopeaa, naisten parisprintissä karmea pettymys – Jari Isometsä ruotii suomalaisten suoritukset.

Iivo Niskanen saattoi päättää Pekingin olympialaisten kilpailunsa keskiviikkoiseen pariviestiin. 

Hän on urakoinut kisoissa valtavasti: Pronssi yhdistelmäkisasta, kulta 15 kilometriltä, huippuosuus kuudenteen sijaan päättyneessä viestissä ja nyt hopea pariviestistä. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Se on ottanut veronsa, sillä Niskanen vihjaili, ettei välttämättä hiihdä enää kisojen päätösmatkaa, 50 kilometrin vapaan yhteislähtöä lauantaina. 

– Ilma on niin äärettömän kuiva (täällä) ja keuhkot ovat lujilla. Täytyy kyllä tosissaan puntaroida asiaa. Kyllä tämä rajua on leikkiä riehua joka toinen päivä tällaisessa kelissä, Niskanen totesi suomalaiselle medialle pariviestin jälkeen. 

Hän toisti samaa kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa. Niskanen on 50 kilometrin puolustava olympiavoittaja, mutta Pyeongchangissa neljä vuotta sitten hiihdettiin perinteisellä.  

– Kotimatka tai 50 kilometriä, Niskanen totesi suunnitelmistaan ja jatkoi, ettei ääni ole välttämättä laulukunnossa huomisaamuna keskiviikkoisen rääkin jälkeen 15-20 asteen pakkasessa. 

Joni Mäki kertoi matkaavansa kotimaahan perjantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat