Iivo Niskanen jäi tasatyöntäjien vauhdista – Anne Kyllönen viides naisten kisassa

Iivo Niskanen ei onnistunut hätyyttämään maastohiihdon pitkän matkan erikoismiehiä Ski Classics -sarjan kauden päätöskilpailussa. Niskanen jäi 70 kilometrin mittaisessa Ylläs–Levi-kisassa 40:nneksi.

Kilpailu hiihdettiin perinteisellä hiihtotavalla, mutta kärkimiehet lykkivät koko matkan tasatyönnöllä.

Voittoon hiihti norjalainen Andreas Nygaard, joka vei nimiinsä myös sarjan kokonaiskilpailun. Niskanen hävisi voittajalle vajaat kymmenen minuuttia. Nygaardin aika oli 2.58.07.

Naisten sarjan voitti norjalainen Astrid Öyre Slind viime vuoden tapaan. Maajoukkuehiihtäjä Anne Kyllönen oli viides runsaat kaksi minuuttia Slindin takana.

Naisten Ski Classics -kokonaiskilpailun voitti Ruotsin Britta Johansson Norgren, joka tuli tänään kolmantena maaliin.