Mainos

Iisan suunnitelma: Pasuunakuja

Kolmio edustaa melko tyypillistä suomalaista sisustusmaisemaa. Lattia, huonekalut, seinät, taideteokset, verhot, on sävytetty yksiin, jolloin lopputulos on vaisu, jopa tylsähkö.Valaistus on täysin riittämätön joka huoneessa. Huoneisto on ylikalustettu, tila ei hengitä.

Koti on siististi pidetty, varsinaista remonttitarvetta ei ole. Seinien kellertävä väri vaihdetaan kaikkialla raikkaaseen valkoiseen, Tikkurilan Harmony F497. Eteisen yksi seinä maalataan upealla, hieman harmaalla taitetulla tummalla sinisellä, Tikkurilan Harmony N435, ja se luo särmän kontrastin vaaleaan koivuparkettiin ja huonekaluihin. Eteiseen siirretään makuuhuoneesta löytynyt tuoli, joka luo viihtyisyyttä ja samalla sillä on selkeä tehtävä: kenkien pukeminen sujuu mukavammin. Eteisen hehkulamppuvalaisin vaihdetaan riittävän valon antavaan halogeenivalaisimeen, Ikea.

Keittiön ankarat ja karuhkot puutuolien istuinosat saavat viihtyisyyden vuoksi tummansinivalkoiset istuintyynyt, ruokapöydän päälle tyyliin sopiva halogenvalaisin Ikeasta. Ruokapöydän päässä oleva senkki siirretään eteiseen, mäntypuisen lipaston tilalle.

Olohuone oli kovin ahdas. Sisääntulo oli sisustettu lähes tukkoon sohvalla, lasten aktiviteetteja löytyi yhdestä nurkasta ja kookkaita huonekasveja oli siroteltu sinne tänne. Lasten tavarat löytävät paikkansa lastenhuoneesta, kukat ryhmitellään siististi ikkunaseinälle ja beiget sohvat siirretään nykyisestä L-mallista vastakkain mukavaksi seurusteluryhmäksi. Sohvatyynyihin sinistä ja valkoista. Ikkunaan keveät siniset verhot. Sohvien väliin kompakti, sirolla jalalla varustettu moderni tv. Keittiön vitriiniseinää vasten tummahkoa puuta oleva siro sivupöytä, ja tunnelmaa luovat pöytävalaisimet.

Keltaisella ja vihreällä väritetty lastenhuone oli sisustettu kuilumaiseksi, ja melko normaalikokoiseen huoneeseen oli mahdutettu tuhti sohva, lasten sänky, vauvan pinnasänky ja lipasto. Sohva varastoon, ikkunaseinälle lasten sänky, ja väritys muutetaan muuta huoneistoa mukailevaksi: valkoista, sinistä ja beigeä, raitoina ja yksittäisinä väreinä. Lelutkin mahtuvat hyvin, osa niistä sijoitetaan lattialle tummahkoihin pajukoreihin. Riisipaperivalaisin katossa vaihdetaan paremman valaistuksen antavaan halogeniin.

Huoneiston kokonaisuus on nyt harmoninen ja yhtenäinen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.