Ihon saa silkkisen pehmeäksi kotikonstein – lue yllättävä vinkki!

Useimmilla naisilla löytyy kaapistaan useita erilaisia ihonhoitotuotteita. Jokainen voi kuitenkin ajoittain hyödyntää kauneudenhoidossaan erästä jääkaapista löytyvää tuotetta.

Luonnonmukaisen kauneudenhoidon puolestapuhuja Paige Padgett kertoo, että maitotuotteilla voi puhdistaa, kuoria ja kirkastaa ihoa.

Puhdistus

Jotkut puhdistusemulsiot saattavat kuivattaa herkkää ihoa liian paljon. Padgett suositteleekin kokeilemaan täysmaitoa näiden puhdistusemulsioiden sijaan.

Kuorinta

Maito sisältää sellaisia ainesosia, jotka auttavat vähentämään ryppyjä ja saavat ihosta samalla todella pehmeän. Kostuta vanulappu maidossa ja pyyhi sillä kasvojen lisäksi myös kaulasi. Näin saat kuorittua ihosi hellävaraisesti.

Puhdistava kasvonaamio

Padgettin mukaan myös muut maitotuotteet toimivat erinomaisina ihonhoitotuotteina. Maustamaton jogurtti toimii todella hyvin kasvonaamioiden pohjana. Levitä kasvoillesi ohuelti kerros kasvonaamiota ja anna sen vaikuttaa noin 10 minuuttia.

Hoito finneille

Maidossa olevat maitohapot kirkastavat ja kuorivat ihoa ja ne myös auttavat taistelussa finnejä vastaan. Padgett vinkkaakin, että kannattaa valmistaa maidosta ja vehnäjauhosta seos ja laittaa se sitten finnin päälle ennen nukkumaanmenoa. Anna seoksen vaikuttaa koko yö ja puhdista kasvosi aamulla erittäin huolellisesti.

Pehmeä iho

Kylpyveden sekaan kannattaa lorauttaa muutama desilitra maitoa, sillä se tekee ihosta upean silkkisen ja pehmeän.

Lue myös:

    Uusimmat