Iholla-sarjassa tapahtuu – lue tulevista jaksoista!

Suositussa Iholla-sarjassa Marketta, Sanni, Venla, Johanna ja Claudia käyvät läpi elämänsä ylä- ja alamäkiä kamera kädessään. Lue mitä Iholla-sarjan tulevissa jaksoissa tapahtuu!

Iholla-sarja nähdään AVAlla maanantaista torstaihin klo 22. Uusinnat viikonloppuisin.

Jakso 33. Kerro, kerro kamera - Making of -Iholla

11.03.2013 klo 22:00

Edellisen kauden tyyliin naisille on annettu mahdollisuus kertoa Iholla -kokemuksesta kameralle. Miltä kuvaaminen on tuntunut, miten lähipiiri on suhtautunut, miten kokemus on muuttanut heitä ja lähtisivätkö he uudestaan leikkiin, jos homman voisi aloittaa alusta? Naiset puhuvat suunsa puhtaaksi. Jaksossa nähdään paljon kohtauksia, joita ei muissa jaksoissa ole näytetty.

Jakso 34. Ei mitään joulumieltä

12.03.2013 klo 22:00

Sanni ja Roma suuntaavat joulunviettoon molempien perheiden luokse, mutta joulumieli on aluksi hieman kateissa. Claudia on sairaana, mutta haluaa silti järjestää pojilleen perinteisen joulun kaikilla mausteilla.

Jakso 35. Naisen euro

13.03.2013 klo 22:00

Venla on Vietnamissa ystäviensä kanssa, pohtii elämän suuria kysymyksiä ja tekee aikamoisia lupauksia. Marketta miettii tasa-arvo-asioita. Claudian 45-vuotisjuhlat lähenevät ja hän pyytää ystävältään apua juhlakutsun värkkäämiseen.

Jakso 36. Vuoden viimeiset päivät

14.03.2013 klo 22:00

Jaksossa nähdään kaikki naiset uudenvuoden myllerryksessä. Venla palaa kotiin Aasiasta ja yksinäisyyden pelko nostaa päätään. Sanni pääsee sovittamaan häämekkoja ja Johanna lähtee vihdoin treffeille. Marketan ja Claudian vuodenvaihteet kuluvat perinteisissä merkeissä rakettien loisteessa. Kauden päätösjakso.

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

IHOLLA nähdään AVA-kanavalla maanantaista torstaihin klo 22.

Sarjan viimeinen jakso nähdään 14.3.


AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja