Iholla-Claudia lähti sarjaan näyttämään aitoja tunteita – katso video!

Iholla-sarjassa 14. tammikuuta alkaen elämäänsä kuvaava Claudia, 44, kertoo, että hän näyttää ohjelmassa avoimesti aitoja tunteita muiden mielipiteistä välittämättä. Katso video, jossa Claudia kuvaa tunnelmiaan sarjan alkaessa!

Selvännäkijänä työskentelevä Claudia päästää Iholla-sarjassa kameran osaksi hänen ja hänen viiden lapsensa kiireistä arkea. Claudia lähti ohjelmaan mukaan avoimella asenteella.

– Minä olen lähtenyt aika tukka pystyssä ja takki auki. Joku sanoi, että sitten sinun pitää meikata ja laittaa itseäsi siellä koko ajan tai, että sitten sinä et voi puhua asioista ja mitä ihmiset sitten ajattelee, Claudia kertoo videolla.

– En ole tuollaisia asioita ajatellut kertaakaan. Olisi voinut vähän ehkä miettiäkin, miltä siellä näyttää useasti, nainen toteaa.

Claudia takaa, että sarjassa tullaan näkemään sekä arjen ylä- että alamäkiä.

– Olen lähtenyt siitä, että kun minä olen tähän lähtenyt mukaan, niin kyllä minä niitä ihan aitoja oikeita tunteitani ja fiiliksiäni pyrin kertomaan sille kameralle ja olemaan ihan aidosti sitä, miltä minusta tuntuu, Claudia kertoo.

IHOLLA nähdään AVA-kanavalla 14. tammikuuta 2013 alkaen maanantaista torstaihin klo 22.


AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat