Mainos

Ihmiskaupasta tuomittu vanki karkasi

Virolaismies oli tuomittu muun muassa kehitysvammaisen nuoren virolaisnaisen parituksesta Helsingissä. Hän karkasi Peijaksen sairaalasta lauantaina.

Törkeästä ihmiskaupasta tuomittu virolaismies on karannut. Vantaan poliisin mukaan Uno Ilves karkasi Peijaksen sairaalan pihamaalta pihassa odottaneeseen autoon viime lauantaina.

Vanki karkasi lauantaina kello 13:n aikoihin päästyään vartijansa kanssa tupakkatauolle sairaalan pääoven eteen. Kesken kaiken vanki lähti juoksemaan sairaalan parkkipaikalla käynnissä olevaan henkilöautoon. Karkuri on 32-vuotias ja hänellä oli karatessaan yllään sairaalan vaatteet.

Ilves tuomittiin heinäkuussa viideksi vuodeksi vankeuteen törkeästä ihmiskaupasta. Helsingin käräjäoikeus katsoi, että nuorta virolaista kehitysvammaista naista paritettiin Helsingissä tämän vuoden tammikuussa noin kolmen viikon ajan. Jutussa tuomittiin myös viisi muuta miestä ja yksi nainen.

Kyseessä oli Suomen ensimmäinen ihmiskaupasta langetettu tuomio. Ihmiskauppaa koskeva laki tuli voimaan pari vuotta sitten.

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.