Ihmeellinen sattuma: Mies huomasi olevansa mukana vaimonsa nuoruuskuvassa

Kiinalainen aviopari huomasi vanhasta valokuvasta olleensa samassa paikassa samaan aikaan jo 18 vuotta aiemmin.

Joskus kumppani voi tuntua jo heti seurustelun alusta asti niin tutulta, että väkisinkin alkaa pohtia, olisiko henkilön tavannut aiemminkin. Vaikka tunne olisikin voimakas, voi asia olla hyvin vaikea todistaa.

Eräs kiinalainen pariskunta kuitenkin huomasi vanhoista valokuvistaan, että he todella olivat nähneet toisensa jo lähes kaksi vuosikymmentä aikaisemmin. Asiasta uutisoi Ladbible-sivusto.

Samassa paikassa samaan aikaan

Viisi vuotta naimisissa olleet Ye ja Xue ovat molemmat kotoisin Kiinan lounaisosista, Chengdusta. Vielä heinäkuussa 2000 heillä ei ollut mitään hajua toistensa olemassaolosta, mutta juuri samana päivänä molemmat olivat olleet perheidensä kanssa tutustumassa Itä-Kiinassa Qingdaon kaupunkiin ja Toukokuun neljäs -aukiolla sijaitsevaan monumenttiin.

– Olimme anoppini kotona, ja katselin vanhoja valokuvia vaimostani tarkistaakseni, näyttävätkö lapsemme enemmän häneltä vai minulta, kaksosten isä, Ye kertoo.

– Näin itseni hänestä otetun kuvan kulmassa ja sanoin: ’Tuo olen minä’.

Uskovat kohtaloon

Xue poseeraa aukiolla otetussa valokuvassa valkoisessa mekossa monumentin edessä. Takana voi nähdä nuoren miehen kävelevän, joka osoittautui lopulta hänen omaksi aviomiehekseen. Yesta itsestään on myös otettu samanlainen kuva samana päivänä monumentin edessä.

Sama tosin on käynyt avioparille myös aiemmin: Lapsina he asuivat kotikaupungissaan samassa talossa, vaikka eivät silloin koskaan tavanneet toisiaan.

Xue ja Ye uskovatkin nyt, että heidän avioliittonsa on kohtaloa ja heidät on tarkoitettu toisilleen.

Lähde: Ladbible


***

10:00

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja