IFK:n päävalmentaja saavutti upean rajapyykin – Sami Kapanen harmitteli: "Annettiin kaksi aika isoa pistettä pois"

HIFK ponnahti jääkiekkoliigassa HPK:n ohi kuudenneksi puolivälieräpaikalle, kun se löi KalPa:n voittomaalikilpailun jälkeen 2–1.

Kotijoukkueelle ekstrapisteen varmistivat ainoina rankkarikisassa viimeistelyssä onnistuneet Tommi Santala ja Iikka Kangasniemi.

– Tärkeitä pisteitä ja tiukka on rutistus tuossa, jos ylöspäin halutaan. Voitot kasvattaa, HIFK:n kapteenina toiminut puolustaja Markus Kankaanperä kuvasi.

– Maalivahdit pelasivat molemmissa päissä hyvin. Ehkä pieni huolellisuus maalintekopelissä, niin olisimme pystyneet ratkaisemaan aikaisemmin, Kankaanperä jatkoi.

KalPallakin oli eväät pistettä isompaan saaliiseen. Se johti ottelua, mutta tärväsi tukun paikkojaan. Tämä huomattiin vaihtopenkilläkin.

– Annettiin kaksi aika isoa (sarja)pistettä pois. Mutta meidän maalinteko on aika tuskaista ja vaikeaa tällä hetkellä, KalPan päävalmentaja Sami Kapanen kiteytti.

– Tämä voi olla tärkeä piste jossain vaiheessa, mutta kolmea tulimme hakemaan, Kapanen lisäsi.

KalPa on edelleen sarjataulukossa 11:ntena, HIFK:n leirissä taas nousu ylemmän viivan ylle maistui.

– Kyllä tästä jäi hieno muisto. Uran 600:s ottelu liigassa päävalmentajana ja HIFK:ssa sekä voittopeli vielä. Täytyy olla kiitollinen, HIFK:n vastuuvalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi.

 

Lue myös:

    Uusimmat