Idols-voittaja Martti Saarinen julkaisee debyyttialbuminsa

Idols-voittaja Martti Saarinen julkaisee odotetun esikoisalbuminsa 28. syyskuuta 2011. Levylle on koottu liuta kotimaisten huippumuusikoiden tekemiä kappaleita.

Suomirockin tähtikartalle saadaan uusi nousija, kun vuoden 2011 Idols-voittaja Martti Saarinen julkaisee debyyttialbuminsa. Martin esikoislevy on melodista rockia isoin kertosäkein ja vahvoin balladein höystettynä.

Kappaleita albumille Poets Of The Fallin lisäksi on tehnyt mm. Happoradion Aki Tykki, Patric Sarin sekä PMMP:nPaula Vesala. Myös Martti itse on ollut vahvasti mukana levynteossa.

– Levyllä on kyllä kuultavissa kaikki ne fiilikset ja tunneskaalat, mitä olen käynyt vuosien varrella läpi. Levystä tuli todellakin näköiseni debyyttialbumi, Martti kuvailee.

– Toivon että mahdollisimman moni ihminen löytäisi minun musiikkini ja saisi siitä isoja fiiliksiä arkeen ja juhlaan, laulaja toteaa.

Albumin julkaisun ympärillä Martti on esillä muun muassa seuraavasti:

Keskiviikkona 14. syyskuuta järjestettävässä Elämä lapselle -konsertissa, joka nähdään MTV3:lla klo 20.00-21.55.

Perjantaina 16. syyskuuta Martti ottaa Vapun ja Jennin haasteen vastaan Stina Girsin kanssa Korkojen kera -ohjelmassa MTV3:lla klo 20.00.

Perjantaina 30. syyskuuta on vuorossa Huomenta Suomi klo 7.20 ja Radio Novan aamu klo 8.00, jossa Martti on haastattelussa.

Idols MTV3-kanavalla alkuvuodesta 2012!



(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat