Idols-juontaja Niina Backman: Ulkonäkö ei koostu pelkästä kuoresta!

Työnsä puolesta jatkuvasti esillä olevalle Niina Backmanille ulkonäkö on yksi arvo muiden joukossa. Ulkonäköään hän hoitaa urheilemalla, ja arkena kasvot saavat levätä meikittä.

Idolsin kuvankaunis juontaja, mallinakin tunnettu Niina Backman (os. Herala), 28, ei ota turhia paineita ulkonäöstään, vaikka onkin työnsä puolesta jatkuvasti esillä.

– Ulkonäkö on minulle yksi arvo muiden joukossa, ja siihen liittyy vahvasti myös urheilu. Se ei ole pelkkää ulkoista puolta, vaan myös henkistä, Backman huomauttaa.

Hän pitää hyvää huolta kropastaan ja mielestään, mutta myöntää, että ihonhoito voisi kaivata parannusta.

– Luulen, että saisin kuulla kunniani kauneudenalan ammattilaisilta, jos he tietäisivät miten hoidan ihoani. En mene ihan sääntöjen mukaan.

Backmanin rutiineihin kuuluu peruspuhdistus aamulla ja illalla ja kuorinta joskus, jos nainen sen muistaa. Kasvohoidoista kaunotar ei liioin perusta.

– Totta kai, jos saan lahjakortin joululahjaksi niin silloin menen.

Arkena iho lepää

Työnsä takia vahvassa meikissä edustavalle Backmanille arki tarjoaa mahdollisuuden antaa ihon levätä ja silloin hän viihtyykin meikittä.

– On arkenakin ihan kiva laittautua, jos vaikka olen lähdössä tyttöjen kanssa ulos syömään.

Meikissä pitkänhuiskea juontaja luottaa katseen voimaan ja hän panostaakin mieluummin silmiin, kulmakarvoihin ja hyvään pohjaan kuin huuliin.

– Huulipunat ovat aina olleet minulle tosi hankalia ja vaikeita. Ne vain lähtevät pois ja koko ajan olisi lisättävä. Huulikiiltojenkin käyttäminen on siinä ja siinä.

Erinomaisilla geeneillä siunattu kaunotar kertoo ihailleensa pienenä tätiään Heidiä.

– Hän oli ihanteellinen niin ulkonäöltään kuin temperamentiltaankin. Hän on aina edustanut minulle oikeanlaista naisihannetta.

Keväällä 2012 aikaansaava nainen on jälleen juontanut Idolsia yhdessä Heikki Paasosen kanssa. Häntä voi myös ihailla esimerkiksi elokuvassa Likainen Pommi, joka sai ensi-iltansa syyskuussa 2011.


Teksti: Jenni Reikko

Kuvat: MTV3-Heli Kuitunen, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja