Hyvät naiset ja herrat, näin lanseerataan uusi kuorma-automallisto – Volvon eeppisellä videolla osansa saa myös iso pomo: "Epätavallinen työpäivä"

2:23
4-vuotias Sophie pääsi leikkimään 18-tonnisella Volvo FMX -kuorma-autolla ja romutti sen.

Muistatko vielä Volvon Trucksin mainoksen, jossa toimintatähti teki huiman spagaatin kahden peruuttavan ajoneuvon välissä? Kyseinen video on nyt saanut vähintään yhtä tyylikästä jatkoa.

Kuorma-autojen maailmassa yhdenkin uuden mallin lanseerauksen takana on iso urakka. Mutta mikäli yhdellä kertaa esitellään peräti neljä täysin uutta mallia, on kyseessä lähes ennenkuulumaton tapahtuma.

Volvon kuorma-autojaosto Volvo Trucks on esitellyt uudet versiot FH-, FH16-, FM- sekä FMX-malleistaan. Nelikko on sille äärimmäisen tärkeä, sillä ne muodostavat noin kaksi kolmasosaa sen kokonaistoimituksista.

15-metrinen kuorma-autotorni

Poikkeuksellisen ison lanseerauksen kunniaksi tehtiin myös poikkeuksellisen iso video.

Kuten olettaa sopii, nähdään videolla koko uunituore mallisto. Poikkeuksellista on kuitenkin se, että kuorma-autot on pinottu päällekkäin, ja koko tornin huipulla seisoo yhtiön toimitusjohtaja Roger Alm.

– Se oli ehdottomasti epätavallinen työpäivä. Minulla on myös tietynlaista kunnioitusta korkeita paikkoja kohtaan. Olen hyvin maanläheinen kaveri, Alm sanaili Volvo Trucksin tiedotteessa.

Katso video alta.

Video on kuvattu viime vuoden lopulla Göteborgissa. Stuntin valmistelussa kesti noin kuukausi, sillä kuorma-autot pyrittiin tottakai pinoamaan mahdollisimman turvallisesti. Oman lisähaasteensa temppuun toi myös se, että autot eivät olleet paikoillaan, vaan kasan alimmainen ajoi eteenpäin kolme kuorma-autoa selässään.

15 metriä korkea ja 58 tonnia painava torni ei siis ole mitään erikoisefekteillä kikkailua, vaikka videolla ei niitäkään noin muuten säästelty.

Video tuo hyvin vahvasti mieleen Volvo Trucksin vuonna 2013 kuvaaman mainoksen, jossa lukuisia toimintaleffoja tähdittänyt näyttelijä Jean-Claude Van Damme tekee spagaatin kahden peruuttavan kuorma-auton välissä. Tämän mainoksen voit katsoa alta.

Lähde: Volvo Trucks

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja