Mainos

Huumekuski hurjasteli Jyväskylässä – vauhtia 123 km/h viidenkympin alueella

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo partion havainneen Jyväskylän Seppäläntiellä perjantain ja lauantain välisenä yönä puolenyön jälkeen henkilöauton, jonka määräaikaiskatsastus oli jäänyt tekemättä. Partion käännyttyä auton perään kuski lähti ajamaan poliiseja karkuun.

Poliisiautoon kytkettiin päälle hälytyslaiteet ja pysäytysvalot, mutta auton kuljettaja ei reagoinut pysäytysyritykseen – sen sijaan hän jatkoi ajoaan. Korkeimmillaan pakenevan auton nopeudeksi mitattiin 123 km/h, vaikka nopeusrajoitus alueella on vain 50 km/h.

Poliisi sai lopulta auton pysäytettyä Ahjokadun risteyksen tuntumassa, kun kuski joutui jarruttamaan voimakkaasti risteyksessä.

Auton kuljettajaksi osoittautui paikkakuntalainen 39-vuotias mies. Mies puhalsi alkometriin nollalukemat, mutta pikahuumetesti osoitti positiivista amfetamiinin osalta.

Kuljettajan ajokortti otettiin pois ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Auton osalta määräaikaiskatsastamattomuutta tutkitaan ajoneuvorikkomuksena. Kuski on tällä hetkellä kiinniotettuna Jyväskylän poliisiaseman putkatiloihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.