Huuhkajista mairitteleva tilastofakta – yksikään muu maa ei ole pystynyt samaan yli kahteen vuoteen

3:31
Suomi kaatoi Ranskan Marcus Forssin ja Onni Valakarin osumilla viime marraskuussa.

Huuhkajat on ainoa joukkue, joka on voittanut Ranskan miesten jalkapallomaajoukkueen viime kahden vuoden aikana. Sitä edellinen tappio oli kesäkuun alusta 2019.

Tuolloin Ranska hävisi Turkille vieraissa EM-karsinta-ottelussa 0-2. Ranska on pelannut sen jälkeen 21 ottelua, joista se on voittanut 17. Tasapelejä on kolme kappaletta. Ainoa tappio tuona aikana tuli Suomelle 11. marraskuuta 2020. 

Huuhkajat voitti ottelun 2-0 Marcus Forssin ja Onni Valakarin osumilla. Molemmat pelasivat ensimmäistä A-maaotteluaan Suomen miesten maajoukkueessa.

Hallitseva maailmanmestari Ranska kaatoi EM-kilpailujen avausottelussaan Saksan 1-0 Mats Hummelsin omalla maalilla. Suomi voitti TanskanJoel Pohjanpalon puskuosumalla. Hämmentävä lisätilasto Suomen ja Ranskan välillä on se, että ainoasta paikastaan maalin viimeistelleen Huuhkajien maaliodottama on suurempi kuin Ranskalla. Suomen luku oli 0,32 ja Ranskan 0,28.

Ranska kohtaa seuraavaksi lauantaina Unkarin. Huuhkajien seuraava kamppailu on vuorossa keskiviikkona, kun vastaan asettuu Venäjä.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja