Huuhkajienkin nöyryyttämä ranskalaistähti Paul Pogba umpisolmussa Manchester Unitedissa: ”En ole kokenut vastaavaa koskaan aiemmin urallani”

Manchester Unitedin ranskalaistähti Paul Pogba elää seurajoukkueessaan vaikeaa aikakautta ja kuvailee maajoukkueen matkaan pääsemistä ”tuulahdukseksi raikasta ilmaa”.

Pogba antoi sunnuntaina ranskalaiselle radiokanavalle RTL:lle haastattelun, jossa hän kertoi käyvänsä parhaillaan läpi uransa vaikeinta aikakautta.

– Maajoukkue on kuin avonainen ikkuna, tuulahdus raikasta ilmaa. Puhuin Antoinen (Griezmann) ja Raphaelin (Varane) kanssa lauantaina. Istuimme lounaalla yhdessä ja sanoimme toisillemme: ”Jätkät, en ole varma ymmärrämmekö, mutta tämä joukkue on uskomaton”, Huuhkajille kärsityssä 0-2-tappiossakin kentällä ollut Pogba kertoi.

– Tänne tullessamme olemme kaikki iloisia, kun saamme nähdä toisemme. Nautimme kentällä toisistamme. Se ei tarkoita, ettemme nauttisi seurajoukkueissamme, mutta täällä se on erilaista. Tämän joukkueen tapa elää yhdessä on maaginen. Jokainen on täällä (maajoukkueessa) ollessaan iloinen, se tekee eron, Pogba sanoi.

Keskikenttätähti on esiintynyt Valioliigassa ja Mestarien liigassa Manchester Unitedille tällä kaudella vain kymmenen kertaa. Avauskokoonpanossa Pogba on ollut näistä viidessä.

– Tämä on vaikea ajanjakso. En ole kokenut vastaavaa koskaan aiemmin urallani, Pogba kuvaili.

Portugalin lauantaina kukistanut Ranska ottaa yhteen Kansojen liigan lohkovaiheen päätösottelussaan lohkojumbo Ruotsin kanssa. Ranska on matkalla lohkovoittoon kolmen pisteen erolla ennen Portugalia. 

Lue myös:

    Uusimmat