Huuhkajien nouseva kyky syötti voittomaalin ja pimensi ruotsalaistähden – suurseura kaatui komeasti

Leo Väisäsen Elfsborg kukisti Ruotsin pääsarjan Allsvenskanin suurimpiin suosikkeihin lukeutuvan Malmö FF:n sunnuntaina 1–0.

Huuhkajien keskuspuolustuksen nouseva kyky oli vahvasti mukana joukkueensa voitossa. Väisänen syötti voittomaalin puskemalla pallon kulmapotkun jälkeen maalin eteen.

Väisäsen puskun maaliin jatkoi Frederik Holst.

22-vuotias Väisänen pelasi vasempana topparina ja piti nimekkään Malmö-hyökkäyksen poissa pahanteosta. Edes 75. minuutilla kentälle vaihdettu hyökkääjätähti Ola Toivonen ei onnistunut yllättämään Elfsborgin puolustusta.

Elfsborg on Allsvenskanissa nyt komeasti toisena ilman ainuttakaan tappiota kuudesta ensimmäisestä ottelustaan.

Malmö puolestaan on kolmantena, tappio sunnuntaina oli sille kauden ensimmäinen.

Myös AIK:n Saku Ylätupa sai nauttia vastuusta sunnuntaina ja pelasi 85 minuuttia.

Takkuillen kauden aloittanut tukholmalaisseura tosin pelasi nihkeän 1–1-tasapelin sarjan häntäpääseuraa Falkenbergiä vastaan. Tappiolta suurseuran pelasti Paulos Abrahamin viime hetken tasoitus.