Huuhkajien loppuunmyydyn ottelun ulkopuolelle jääneille tulossa uusi mahdollisuus: Palloliitto virittelee ulkoilmatapahtumaa

Loppuunvaratun Liechtenstein-otteluun saattaa vapautua vielä lisää pääsylippuja, mutta Suomen Palloliitto varautuu joka tapauksessa järjestämään ulkoilmakatsomoa EM-kisapaikasta taistelevien Huuhkajien pelistä ulos jääneille.

Palloliitto myi jo kesä-heinäkuussa loppuun kaikki syksyn kotiottelunsa, joten mattimyöhäsille ei ole ollut paikkoja jäljellä, kun Suomi eteni enää yhden voiton päähän historiallisesta EM-kisapaikasta.

MTV Urheilu uutisoi keskiviikkona, että 15. marraskuuta pelattavaan Liechtenstein-otteluun saattaa silti vapautua joistain kymmenistä noin sataan lippua, kun Euroopan jalkapalloliitto Uefan ja sen yhteistyökumppaneiden tarve selkiytyy.

Nyt Palloliitto tiedottaa, että suuren kiinnostuksen vuoksi suomalaisen jalkapallon suureen päivään varaudutaan myös laajentamalla tapahtumaa stadionin ulkopuolelle.

– Paljon kysymyksiä ja toiveita on esitetty myös ulkoilmakatsomon järjestämiseksi ilman lippua jääneille kannattajille. Toiveenne on kuultu ja mahdollisuudet tähän liittyen ovat selvityksen alla, Palloliitto tiedotti Twitterissä torstai-iltana.

Huuhkajat varmistaisi voitolla Liechtensteinista paikkansa kesän 2020 jalkapallon EM-kisoihin.

Lue myös:

    Uusimmat