Huuhkajien huippupelaaja teki kovan sopimuksen!

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Kaan Kairinen on allekirjoittanut monivuotisen jatkosopimuksen Sparta Prahan kanssa, tiedottaa seura kotisivuillaan. Hänen aiempi diilinsä olisi jatkunut kesään 2026.

MTV Urheilun tietojen mukaan sopimusta jatkettiin nyt kesään 2028 asti. Kairinen, 25, on ollut yksi Spartan tärkeimpiä pelaajia kuluvalla kaudella.

Kairinen on tehnyt kaksi maalia ja antanut neljä maalisyöttöä 21 otteluun Tshekin pääsarjassa, minkä lisäksi hän on alustanut kolme osumaa kymmenessä Eurooppa-liigan ottelussa.

Tshekin suurseura hankki Kairisen tammikuussa 2023, kun se kiinnitti Norjassa säväyttäneen suomalaisen itselleen 1.5 miljoonalla eurolla Lilleströmistä.

Debyyttikaudellaan Kairinen johdatti Spartan sen ensimmäiseen liigamestaruuteen yhdeksään vuoteen. Tällä hetkellä Sparta johtaa Tshekin pääsarjaa yhden pisteen erolla Slavia Prahaan.

Kairinen on Suomen A-maajoukkueen mukana, kun Markku Kanervan miehistö valmistautuu kohtaamaan Walesin EM-jatkokarsintojen välierässä torstaina. Huuhkajissa Kairinen on pelannut yhteensä 15 ottelua. 

Lue myös:

    Uusimmat