Huuhkajien EM-kisajoukkueeseen viime hetken muutos loukkaantumisen takia!

Palloliitto julkaisi Huuhkajien EM-joukkueen upealla videolla – mukana muun muassa Vesa-Matti Loiri, Kiira Korpi ja virallinen VR-ääni 3:47
Palloliitto julkaisi Huuhkajien EM-joukkueen upealla videolla – mukana muun muassa Vesa-Matti Loiri, Kiira Korpi ja virallinen VR-ääni.

MTV Urheilun tietojen mukaan puolustaja Nicholas Hämäläinen on nimetty jalkapallon EM-kisoihin ensi viikolla matkaavan Suomen jalkapallomaajoukkueen riveihin Sauli Väisäsen loukkaannuttua.

Huuhkajien 26 pelaajan EM-kisaryhmä historiallisiin kisoihin nimettiin tiistaina. Vielä tuolloin Hämäläinen ei listalle mahtunut, mutta hän jäi silti yhdessä Albin Granlundin kanssa harjoittelemaan joukkueen mukaan mahdollisten loukkaantumisten varalta. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Nyt toppari Sauli Väisäsen loukkaantumisen vuoksi 24-vuotias laitapuolustaja päätettiin nostaa mukaan päävalmentaja Markku Kanervan miehistöön. 

Hämäläinen edustaa seurajoukkuetasolla Englannin Mestaruussarjassa pelaavaa Queens Park Rangersia. Hänellä on myös Yhdysvaltojen kansalalaisuus. 

Lue myös:

    Uusimmat