Hurmasiko Victoria Beckhamin mekko kuninkaallisissa häissä? Nyt voit hankkia omasi hulppeaan hintaan

Victoria Beckham julkaisi kuninkaallisissa häissä pitämänsä mekon myyntiin.

Entinen Spice Girls -tähti ja nykyinen muodin ammattilainen Victoria Beckham häikäisi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin toukokuisissa häissä tumman sinisessä mekossa. Kyseessä oli muotimogulin ensivuoden mallistoon kuuluva mekko.

– Kävin hiljattain erittäin erityisissä häissä ja halusin pukea päälleni jotain, mikä tuntui naiselliselta ja soveliaalta, mutta oli hieman räväkkä, Beckham avasi mekkonsa taustaa nettisivuillaan.

Halpaa lystiä mekon hankkiminen ei ole. Beckhamin hääasusteelle on läimäisty 1 495 punnan hintalappu, eli halutessaan siitä saa pulittaa noin 1 678 euroa.

Jos tummansininen väri ei innosta, on mekosta tulossa lisää värivaihtoehtoja 2019 malliston virallisesti tultua julki. Vogue-lehden mukaan luvassa on ainakin punaista ja maidonvaaleaa sekoittava mekko.

– Tämä mekko oli täydellinen valinta (häihin) ja halusin sen olevan saatavilla asiakkailleni tänä kesänä, Beckham lisäsi.

Beckhamin mukaan mekon tärkeimpiä ominaisuuksia on se, että se hoikistaa käyttäjäänsä. Lisäksi muotimoguli hehkuttaa mekon näyttävän juuri tarpeeksi ihoa, tehden siitä samalla asiallisen, että seksikkään.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat