Hurjia nimiä MM-kisoihin: Venäjä vahvistuu kolmella NHL-supertähdellä

Venäjä saa mukaansa hurjia nimiä tämän kevään MM-kisoihin, kun supertähdet Jevgeni Malkin, Nikita Kutsherov ja Andrei Vasilevski varmistivat tulonsa kisoihin.

Asiasta kertoi Sport.ru-sivusto, joka siteeraa Venäjän maajoukkueen johtoon kuuluvaa Roman Rotenbergia.

Pittsburgh Penguinsia edustavan Malkinin lisäksi Venäjä saa mukaansa Tampa Bay Lightningista peräti kolme pelaajaa. Kutsherovin ja Vasilevskin lisäksi myös puolustaja Mihail Sergatshjov matkaa kisoihin.

Venäjän tuoreista vahvistuksista erityisesti Kutsherov on ollut tällä kaudella isosti valokeilassa. 25-vuotias taituri voitti runkosarjassa NHL:n pistepörssin tehoilla 40+88=128.

Kutsherovin tapaan Lightningia edustava Vasilevski, 24, on noussut aivan NHL:n parhaimpien maalivahtien joukkoon. Tällä kaudella 53 runkosarjaottelussa Vasilevskin torjuntaprosentti oli 92,5.

Malkin, 32, on puolestaan ollut jo monien vuosien ajan aivan NHL:n tähtipelaajien kirkkaimmassa kärkiluokassa. Tällä kaudella Malkin nakutti 68 runkosarjaottelussa tehot 21+51=72.

Venäjä on kasaamassa hirmuista nippua MM-kisoihin, sillä jo ennen tätä se oli saanut NHL:stä mukaansa muun muassa Ilja Kovaltshukin, Jevgeni Dadonovin, Artem Anisimovin ja Ivan Provorovin.

MM-kisat käynnistyvät 10. toukokuuta Slovakian Bratislavassa ja Kosicessa.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi ​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat