Hurjat pisteet takonut Lauri Markkanen yllätti mediatilaisuudessa: "Saanko vastata suomeksi?"

Lauri Markkanen oli tyytyväinen, että hänen heittonsa upposivat Chicagoa vastaan, mutta tappio vanhalle joukkueelle kismitti.

Lauri Markkanen hurjasteli 32 pistettä vanhaa seuraansa Chicago Bullsia vastaan NBA:ssa Suomen aikaa varhain tiistaiaamuna. Suomalaisen karmea vire ei kuitenkaan siivittänyt Utahia voittoon asti, vaan Chicago nappasi pisteet lukemin 114–107.

Lehdistötilaisuudessa suomalainen vastaili rennosti toimittajien kysymyksiin. Utah Jazz julkaisi pätkän tilaisuudesta, kun Markkanen tiedusteli, millä kielellä suomalaistoimittajan kysymykseen sopii vastata.

– Saanko vastata suomeksi? Markkanen kysyi mediavastaavalta.

Kukaan ei laittanut vastaan, ja Markkanen pääsi kertomaan iltapuhteestaan suomeksi leveän hymyn kera.

– Tuntuuhan se ihan hyvältä, että menee pallo välillä koriinkin, Markkanen aloitti.

– Ei se oikein auta, jos ei voiteta. Pitää tehdä muita asioita samalla paremmin, pysyä aggressiivisena ja yrittää saada voitto. Mutta kyllähän se tuntuu hyvältä nähdä muutaman (heiton) menevän sisään.

Markkaselta kysyttiin, onko Chicagon kohtaamisessa erityismerkitys, sillä hän pelasi Bullsissa neljä kautta.

– Kiva nähdä kavereita. Onhan siinä tietysti pieni lataus. Haluaa näyttää niille ja pelata hyvin. Tottakai yrittää voittaa vanhan joukkueen, mutta ei onnistunut tällä kertaa, Markkanen sanaili.

Markkanen ja Utah Jazz ovat luisuneet viiden ottelun tappioputkeen. Suomalaisella olikin selkeä tavoite seuraaviin peleihin.

– Yritetään päästä voittojen tielle takaisin. Se on meidän pääpiste.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja