Hurjat myrskytuulet piiskaavat Britanniaa: Lentomatkustajien kauhun hetket tallentuivat videolle – katso, kuinka koneen siivet taipuvat ja kone pomppii kiitoradan lähestyessä

1:34
Hurja video: Lentokoneen matkustajat kokivat kauhunhetkiä, kun heidän koneensa teki hurjan laskeutumisen Birminghamin kentälle myrskytuulessa

Wizz Air-lentoyhtiön matkustajat kokivat kauhunhetkiä, kun heidän koneensa teki hurjan laskeutumisen Birminghamin kentälle myrskytuulessa.

Iso-Britanniaa riepottelevat tällä hetkellä erittäin voimakkaat tuulet, ja useita lentoja on jouduttu ohjaamaan uusille reiteille tai perumaan kokonaan.

Puolan Varsovasta tulossa ollut lentokone oli matkalla Lontooseen, mutta myrskytuulten vuoksi se ohjattiin laskeutumaan Birminghamin lentokentälle. Sielläkään se ei välttynyt vaikeuksilta, sillä kentällä mitattiin jopa 26 metriä sekunnissa piiskaavia tuulia sunnuntaiaamuna.

Maasta kuvattu video näyttää, että pilotti joutuu tilanteen hallitsemiseksi käyttämään kaikkia taitojaan – ja ehkä hieman onneakin.

Lähestyessään kiitorataa kone huojuu voimakkaasti puolelta toiselle, ja siivet taipuvat tuulen voimasta. Kone näyttää lähestyvän maata jopa sivuttain. 

Renkaiden osuessa maahan kone lähtee pomppimaan ja heittelehtimään, mutta pilotti saa lopulta koneen suoristettua. Kenenkään ei ole kerrottu loukkaantuneen tilanteessa. Tässä tapauksessa lentokoneen pilotti oli varmasti aplodinsa ansainnut.

Katso hurja laskeutuminen yllä olevalta videolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja