Hurjat 1616 pistosta! Kuva paljastaa, mitä vauvan saaminen hedelmöityshoitojen avulla voi oikeasti vaatia

0:44

Kuva kaksiviikkoisesta vauvasta kertoo hedelmöityshoitojen vaativuudesta kaiken tarpeellisen. Perhe yritti lasta vuosia, ja lapsen saaminen vaati paitsi seitsemän yritystä, myös 1616 pistosta.

Patricia ja Kimberly O'Neill otattivat kuvan aluksi vain muistoksi itselleen. Parin kauniista vauvaotoksesta tuli kuitenkin pian hitti sosiaalisessa mediassa.

Vasta viimeinen yritys tuotti tulosta

O'Neillit yrittivät saada lasta hedelmöityshoitojen avulla vuodesta 2014 asti. Kummallakin oli lapsia aiemmista liitoistaan.

– Me vain ajattelimme, että menemme hedelmöitysklinikalle, ja yhdeksän kuukautta myöhemmin meillä olisi lapsi. Se ei vain tapahtunut niin, Patricia sanoo.

Lapsen saaminen vei lopulta seitsemän yritystä. Patricia sai kolme keskenmenoa ja harkitsi jopa hoitojen lopettamista.

Lopulta jäljellä oli vain yksi alkio. Pari ei kestänyt ajatusta siitä, että alkiota ei käytettäisi.

Viimeinen yritys tuotti tulosta. O'Neillien perheeseen syntyi pieni London-tyttö.

"Emme tienneet, montako pistosta lopulta saisimme"

Jo hoitojen alussa Kimberly pohti, millaisia kuvia he haluaisivat lapsestaan ottaa, kun tämä syntyisi. Hän törmäsi otoksiin, jossa hedelmöityshoidoilla syntyneet lapset poseeraavat hoidoissa käytettyjen neulojen kanssa.

Kimberly päätti säästää neulat kaikista hoidoista, jotka Patricia kävisi läpi.

– Emme tienneet, montako pistosta lopulta saisimme, ja ajattelimme, että hoito tehoaisi aika pian, Patricia sanoi.

Lopulta neuloja kertyi huikeat 1616 kappaletta.

"He alkoivat välittömästi kyynelehtiä"

Kun O'Neillit veivät lapsensa valokuvaajalle, he ottivat neulat mukaan. Kuvaaja Samantha Packer päätti ympäröidä Londonin neuloilla niin, että ne muodostavat sydämen. Kuvan näet yllä olevalta videolta.

Asetelman rakentaminen vei tunnin. Vanhemmat liikuttuivat kuvaajan ideasta.

– He alkoivat välittömästi kyynelehtiä. Luulen, että siksi kuva resonoi niin monen ihmisen kanssa. Se matka, maaliviiva ja vauva, se on paljon. Heti, kun katsoin kameraani (kuvan otettuani), ajattelin, että kuva vangitsee hoitojen kauneuden, vaikeudet ja rakkauden. Se kaikki oli sen arvoista, kuvaaja Packer kertoo.

– Toivon, että jossakin tuolla on pariskunta, joka käy läpi samaa kuin me, ja he voivat nähdä, että tunnelin päässä on valoa. Valo on siellä, sinun pitää vain päästä sen luo, Patricia kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja