Hurjaa draamaa loppuunmyydyssä Mestis-finaalien avausosassa – ratkaisu vain 9 sekuntia ennen loppua tuhatpäisen yleisön edessä

Imatran Ketterä voitti Mestiksen finaalien avausottelun 5-4 lukemin. Draamaa ottelussa riitti, sillä ottelun ratkaisu syntyi vain yhdeksän sekuntia ennen loppua.

Ottelu oli kaikenkaikkiaan tasainen ja maaleja tehtailtiin vuorotahtiin. Kumpikaan joukkue ei onnistunut nousemaan kahden maalin johtoon missään vaihessa ottelua.

Runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittuneen KeuPan Jesse Pelamo onnistui tasoittamaan ylivoimalla ottelun reilut viisi minuuttia ennen loppua. Reilua kolmea minuuttia myöhemmin Ketterän osumaa tarkasteltiin videolta, maalia ei kuitenkaan hyväksytty.

Pelille saatiin sensaatiomainen loppu, kun Ketterän Valtteri Lipiäinen onnistui iskemään voittomaalin tarkalla rannelaukauksella vain yhdeksän sekuntia ennen loppusummeria.

Lappeenrannan kisapuistossa pelattu ensimmäinen finaali oli loppuunmyyty. Ottelua oli seuraamassa 4820 katsojaa.