Mainos

Hurja video: Autoilija ajaa liekkimeren läpi paetessaan metsäpaloa

Metsäpalo on jo vaatinut useita kuolonuhreja Tennesseessä, Yhdysvalloissa.

Tennesseeläinen Michael Luciano nousi ystävänsä avolava-auton kyytiin sen jälkeen, kun metsäpalo levisi heidän naapurustoonsa. Luciano rukoili, että he selviäisivät hengissä liekkimeren läpi ja kuvasi samalla videon heidän selviytymiskamppailustaan.

Lucianon videolla näkee, kuinka vaikeaa liekkien keskellä on suunnistaa ja hän huutaakin moneen otteeseen ohjeita autoa kuljettavalle ystävälleen.

Kaverukset pelkäävät jääneensä loukkuun vuorenrinteeseen, kun he saapuvat kaatuneen puun luokse. Heillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin puskea kaatunut puu pois edestään autolla. Rohkeus palkitaan ja he selviävät hengissä pois metsäpalon keskeltä.

Luciano kertoi myöhemmin sosiaalisessa mediassa, että videolla nähtävä ja Lucianon sättimä toinen autoilija seurasi kaksikon avolava-autoa liekkimeren läpi ja selvisi myös turvaan.

Metsäpalot leviävät vuoristossa nopeasti kuivuuden ja tuulten avustuksella Tennesseen osavaltion itäosissa. Marraskuun lopulla alkaneen metsäpalon uhriluku on tällä hetkellä 7 henkeä ja loukkaantuneitakin on 53, ABC News kertoo verkkosivuillaan.


***

2:48

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.