Hurja remontti -juontaja kiidätettiin sairaalaan – toipuu tällä hetkellä leikkauksesta

Yhdysvaltojen Hurja remontti -ohjelman juontaja Ty Penningtonin kurkussa ollut paise vaati pikaista leikkausta.

Yhdysvaltojen Hurja remontti -ohjelman juontajana tunnettu Ty Pennington kertoi 14. heinäkuuta Instagramissa joutuneensa teho-osastolle, koska hänellä oli leikkausta vaatinut paise. 

– Punaiselta matolta teho-osastolle. Tämä viikko on ollut mielenkiintoinen, hän kirjoitti jakamiensa kuvien oheen. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pennington kertoi olleensa sunnuntaina Barbie-elokuvan punaisella matolla ja lentäneensä maanantaina Coloradoon aloittaakseen kuvaukset siellä. Tiistaiaamuna tähti kuitenkin heräsi aamuyöllä neljän aikaan ja pystyi hädin tuskin hengittämään. 

– Kävi ilmi, että kurkkukipu, joka minulla on ollut viimeisen kuukauden ajan, oli itse asiassa paise, joka oli kasvanut niin suureksi, että se sulki hengitystieni. Seuraavaksi minut intuboitiin ja lennätettiin teho-osastolle Denveriin.

Sisäiset paiseet hoidetaan tyypillisesti nukutuksessa, jossa lääkäri käyttää katetria paisen tyhjentämiseen.

Pennington kertoi, että hänelle tehtiin paiseleikkaus keskiviikkona ja hänet vapautettiin teho-osastolta torstaina iltapäivällä. Tällä hetkellä hän keskittyy toipumiseensa. 

– Loistava muistutus kuunnella kroppaasi, kun se kertoo sinulle jotakin, hän päätti kirjoituksensa.

Hurja remontti -sarjassa vähävaraisten yhdysvaltalaisperheiden elämät muuttuivat hulppeiden taloprojektien myötä, jotka monesti syöksivät perheet jopa suurempaan ahdinkoon.

Hurja remontti sai alkunsa vuonna 2003 Penningtonin juontamana. Tunteita herättänyt ohjelma jatkui vuoteen 2012 saakka. Vuonna 2020 Hurja remontti sai jatkoa uudistettuna, juontajanaan Moderni perhe -sarjasta tuttu näyttelijä Jesse Tyler Ferguson. Suomessa ohjelmaa on esittänyt Nelonen. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat