Hurja kaappaus! Kanadalainen superjuniori valitsi ruotsalaisjoukkueen – "Erittäin imartelevaa"

Ruotsalainen HV71 on saanut mielenkiintoisen vahvistuksen juniorijoukkueeseensa. Kanadalainen superlupaus Connor Bedard harjoittelee joukkueen kanssa alkavalla kaudella, kertoo Hockey Sverige. Bedard saapui Ruotsiin maanantaina.

Kanadalainen superlupaus Connor Bedard on liittynyt ruotsalaisen HV71:n joukkueeseen. 15-vuotias Bedard harjoittelee seuran juniorijoukkueessa valmistautuessaan sarjakauden alkuun Pohjois-Amerikassa.

Bedardin on tarkoitus pelata alkavalla kaudella Regina Patsin joukkueessa WHL-juniorisarjassa, mutta kauden alku on lykkääntyy koronaviruksen vuoksi.

– Connor haluaa kehittyä ja harjoitella ollakseen valmiina, kun sarjat alkavat. Meiltä kysyttiin, olisiko tämä mahdollista. Ajattelimme heti, että jos meillä on mahdollisuus saada maailman ykköslupaus organisaatioomme, se auttaa myös meidän pelaajiamme kehittymään, joukkueen manageri Max Bolin sanoi Hockey Sverigen mukaan.

Bedardia pidetään maailman parhaana 15-vuotiaana. Häntä on verrattu muun muassa maanmiehiinsä, NHL:n kirkkaimpiin tähtiin Connor McDavidiin ja Sidney Crosbyyn. Bedardin odotetaan olevan vuoden 2023 NHL-varaustilaisuuden kärkinimi.

Bedardille myönnettiin viime talvena poikkeuslupa aloittaa WHL:ssä jo 15-vuotiaana vuotta normaalia aikaisemmin. Aloite hänen Ruotsiin tulolleen tuli pelaajan edustajilta. 

– On erittäin imartelevaa, että tuollainen pelaaja haluaa tulla HV71:een, Bolin sanoi.

Bedard ehti jo vakuuttaa Bolinin taidoillaan ensimmäisissä harjoituksissa.

– Uskomattomat taidot. Nopeat kädet, mahtava luistelija ja erittäin hyvä pelikäsitys. Meidän pelaajamme saavat nyt loistavan tilaisuuden mitata kykyjään hänen kanssaan ja oppia häneltä. Se on mahtavaa.

Bolinin mukaan HV71:n pelaajat olivat ällikällä lyötyjä kuultuaan kanadalaisen saapuvan joukkueeseen. Junioritähden kyvyt olivat tulleet tutuksi ruotsalaisille jo Youtube-videoiden kautta.

Lähtökohtaisesti kanadalainen vain harjoittelee Ruotsissa, mutta myös pelaaminen juniorijoukkueissa voisi tulla kysymykseen, jos asiasta päästään sopuun hänen oman seuransa kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja