Mainos

Hupaisa video: Trumpin ikävystynyt poika Barron varasti show'n isänsä puheen aikana

Tuleva presidentti Donald Trump piti eilen voittonsa varmistuttua puhettaan New Yorkissa. Monen katse kuitenkin kohdistui vieressä seisovaan kymmenvuotiaaseen Barron Trumpiin. 

Aitoamerikkalaiseen tyyliin Trump oli marssittanut perheensä estradille puheen ajaksi. Poika Barron on elämänsä aikana todennäköisesti tottunut jos jonkinmoiseen tilanteeseen. Isänsä voitontilaisuuden hän kuitenkin otti kuten kymmenvuotias usein tekee. 

Barron seisoi muutaman minuutin kestäneen puheen ajan isänsä vasemmalla puolella. Välillä katse pälyili, välillä hän haukotteli, huokaili, napräsi suutaan ja oikoili ryhtiään. 

Kymmenvuotiaalle varmasti ikävystyttävä tilanne, josta olisi kiva päästä nopeasti pois. Melania Trumpin poika Barron keräsi heti runsaasti sympatioita.

Edellinen poika Valkoisessa talossa oli Kennedy

Barron Trumpia seurataan myös siksi, että hän on ensimmäinen poika Valkoisessa talossa 54 vuoteen. Edellinen oli demokraattipresidentti John F. Kennedyn poika John F. Kennedy Jr. Poika oli muutamaa päivää vaille kolmevuotias, kun hänen isänsä murhattiin Dallasissa. 

Barack ja Michelle Obamalla on kaksi tytärtä, Malia ja Sasha

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.