Asiantuntijoiden raju väite: Melania Trumpin paluu Valkoiseen taloon epätodennäköistä

Melania Trump rikkoisi päätöksellään pitkän perinteen.

Asiantuntijoiden mukaan presidenttiehdokas Donald Trumpin, 78, vaimon, Melania Trumpin, 54, paluu Valkoiseen taloon mahdollisen uuden presidenttikauden alkaessa vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Daily Mailin mukaan ex-presidentin vaimon tuleva päätös saattaisi rikkoa yli kahden vuosisadan mittaisen perinteen.

Yhdysvaltojen presidentin virka-asunto, Valkoinen talo, sijaitsee pääkaupungissa Washington DC:ssä, kun Melanian nykyinen asumus on Palm Beachillä, Floridassa.

Ex-presidentin vaimon kanssa asustaa myös Melanian ja Donaldin poika Barron, 18, joka saattaa hyvinkin aloittaa opiskelun New Yorkin yliopistossa. Tällöin Melania jakaisi luultavasti aikansa Floridan ja New Yorkin välillä.

Mikäli Trump valittaisiin uudestaan presidentiksi marraskuussa, Melania matkustaisi Washingtoniin ainoastaan osallistuakseen mahdollisiin seremonioihin, kuten valtion illallisiin ja muihin erikoislaatuisiin tapahtumiin.

Asiaa kommentoi muun muassa useita kirjoja presidenttien vaimoista kirjoittanut Kate Andersen Brower.

– Hän erottaa itseään yhä enemmän aviomiehestään sekä koko poliittisesta ympäristöstä, Brower sanoo.

– Hän todella vihasi Washingtonissa asumista.

Melanian tulevaisuuden näkymät ovat olleet hajanaisia Donaldin jätettyä Valkoisen talon vuonna 2021.

Melania ei ole myöskään hiiskunut sanaakaan aviomiehensä hyssyttelyrahoihin liittyvästä oikeudenkäynnistä, joka pidettiin New Yorkissa toukokuun lopulla. Melania ei saapunut edes kuulemaan oikeudenkäynnin lopputulosta.

– Melania tekee, mitä Melania haluaa, kommentoi Mary Jordan, joka on myös kirjoittanut kirjan Melaniasta.

Yhdysvaltojen presidentinvaalit ovat marraskuussa. Kaksintaistelussa paikasta Valkoisessa talossa taistelevat nykyinen presidentti Joe Biden ja entinen presidentti Donald Trump.

Lue myös:

    Uusimmat