Huomenta Suomessa laitettiin pensselit heilumaan! Tällaista taidetta Aki Linnanahde ja Joanna Kuvaja loihtivat suorassa lähetyksellä huipputaiteilijan opastuksella

8:52
Tällaista taidetta Huomenta Suomen juontajat Aki Linnanahde ja Joanna Kuvaja loihtivat suorassa lähetyksessä

Lauantaiaamuna Huomenta Suomessa vieraillut taiteilija Johanna Oras johdatteli niin juontajat kuin katsojatkin taiteilun saloihin. 

Huomenta Suomen lauantaiaamun suorassa lähetyksessä pistettiin pensselit heilumaan, kun 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä taiteilija Johanna Oras vieraili Aki Linnanahteen ja Joanna Kuvajan vieraana.

Lähetyksen loppupuolella Joanna Kuvaja ja Aki Linnanahde innostuivat "hippasille". Katso jutun alussa olevalta videolta, mistä oikein oli kyse. 

Juontajakaksikko sai käsiinsä pensselin lisäksi väripaletin, joilla heidän tuli loihtia valkoiselle kankaalle omanlaistaan taidetta.

– Saanko minä noin ison pensselin – ettei olisi liiankin iso, Linnanahde pohti samalla, kun Oras tarjosi tykötarpeita taiteen tekemiseen.

– Tiedätsä, musta tuntuu, että mun taiteilijaminäni heräsi jo, kerta kaikkiaan, Kuvaja puolestaan iloitsi.

"Kutsun tätä niistämiseksi"

Samalla, kun Linnanahde ja Kuvaja sipaisivat ensimmäisiä sivalluksiaan kankaalle, Oras ohjeisti

– Rennosti vaan! Ranne löysäksi ja intuitiolla vaan alkuun. Jotkut haluavat lähteä piirtämällä, mutta lähdetään me värileikillä, Oras sanoli Linnanahteen myötäillessä vieressä.

Reippaan alun jälkeen tomerat taiteilijat törmäsivät ensimmäiseen ongelmaan.

 – Opettaja. Miten, kun vaihdetaan väriä niin, Kuvaja kysyi pensseliään osoittaen.

Oras tarttui pensseliin ja näytti, mitä pensselille tulee tehdä.

– Mä kutsun tätä niistämiseksi, Oras sanoi.

Mitä niistämisellä tarkoitetaan? Entä, millaista taidetta Linnanahde ja Kuvaja loihtivat muutamassa minuutissa? Ja selvisivätkö he taiteilusta ihan itse? Katso jutun alussa olevalta videolta!

Katso kaikki Huomenta Suomen lähetykset MTV Katsomossa osoitteessa mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja