Huomasitko? Saksan EM-asuissa erityinen yksityiskohta – tästä on kyse

Jalkapallofanit ovat saattaneet pistää merkille erityisen piirteen Saksan verkka-asuista, joita pelaajat ovat pitäneet EM-kisoissa päällään kansallislaulujen aikana.

Saksa varmisti paikkansa EM-kisalohkonsa kärjessä, kun se pelasi sunnuntaina 1–1-tasapelin Sveitsiä vastaan.

Ennen avauspotkua Julian Nagelsmannin pelaajat seisoivat tuttuun tapaan rivissä laulamassa kansallislaulua.

Teräväsilmäisimmät kannattajat saattoivat kuitenkin huomata pelaajien verkkatakeissa mielenkiintoisen piirteen, joka tekee jokaisen pelaajan asusta heille astetta erityisemmän ja henkilökohtaisemman.

Jokaisen takin oikeaan rintakehään on painettu pieni Saksan kartta, joka sisältää sitä kantavan pelaajan nimikirjaimet, pelinumeron, sekä nuolen.

Nuoli kartalla osoittaa tarkalleen, missä kukin pelaaja on syntynyt, korostaen heidän omaa kotiseutuaan suurella näyttämöllä.

Adidaksen tekemän verkkatakin toiseen rintaan on puolestaan painettu joko kultainen tai hopeinen numero. Se osoittaa, kuinka monta ottelua pelaaja on tähän mennessä pelannut Saksan A-maajoukkueessa.

Kuten ylälaidan kuva näyttää, yli 50 ottelua pelanneilla pelaajilla lukema on hopeinen. 100 ottelun rajapyykin rikkoneilla numero on väriltään kultainen.

Saksan valkoista EM-pelipaitaa on kuvailtu monilla verkkosivuilla ja faniforumeilla yhdeksi turnauksen hienoimmista. Joukkueen verkka-asuista voisi sanoa näiden yksityiskohtien myötä samaa.

Lue myös:

    Uusimmat