Huomasitko? Ruma välikohtaus Englannin EM-voiton jälkeen – manageri kävi tähtipelaajaan käsiksi

Englanti otti sunnuntaina dramaattisen 2–1-voiton Slovakiasta EM-kisojen neljännesvälierissä, eikä tunteenpurkauksilta vältytty päätösvihellyksen jälkeen.

Englannin maajoukkuepelaajat joutuivat pidättelemään Declan Ricea sen jälkeen, kun Slovakian manageri Francesco Calzona päätti tönäistä häntä tylysti rintakehään TV-kameroiden kuvatessa.

Calzona oli päätösvihellyksen jälkeen matkalla erotuomareiden luokse, mutta löysi Englannin keskikenttäpelaajan tieltään.

Rice näytti siltä, että hän aikoi puristaa Calzonan kättä kiittääkseen tätä tavanomaisesti ottelusta, mutta 55-vuotias italialainen tuuppasi Ricen ärtyneenä tieltään.

Rice reagoi vihaisesti ja latasi kiivaita sanoja managerin suuntaan. Lopulta Ivan Toney ja Aaron Ramsdale tulivat raahaamaan Ricen pois yrittäessään rauhoittaa tilanteen.

Raivokas huutelu riitapukareiden välillä kuitenkin jatkui vielä etäältä.

Lopulta Rice kääntyi onnittelemaan joukkuetovereitaan dramaattisesta voitosta, jossa Jude Bellinghamin lisäajan tasoitus ja Harry Kanen jatko-ottelun puskumaali veivät Englannin EM-kisojen kahdeksan parhaan joukkoon.

Lue myös:

    Uusimmat