Huomasitko? Mestari-Coloradon pudotuspeliryhmässä oli kolmaskin suomalaispelaaja – loisti Naantalin aurinkona

Suomalaishyökkääjistä Mikko Rantasesta ja Artturi Lehkosesta sekä maalivahtivalmentajasta Jussi Parkkilasta tuli jääkiekon Stanley Cup -voittajia Colorado Avalanchessa, mutta joukkueen mukana pudotuspelien aikana oli myös kolmosmaalivahti Justus Annunen.

Kempeleläislähtöinen Annunen, 22, pelasi tällä kaudella uransa kaksi ensimmäistä NHL:n runkosarjaottelua Avalanchessa. Hän oli mukana myös joukkueen pudotuspeliryhmässä, mutta ei pelannut playoffeissa kolmosmaalivahtina ollenkaan eikä häntä lasketa viralliseksi Stanley Cup -voittajaksi.

Kuuntele ylälaidan videolta, miten Coloradon mestaruus maistui juhlinnoissa jäällä mukana olleelle, Naantalin aurinkona loistaneelle Annuselle. Alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden urallaan voittaneella ja alle 20-vuotiaidenkin MM-kisoissa pelanneella Annusella oli upeaa sanottavaa myös Stanley Cup -voittomaalin kuudennessa NHL-loppuottelussa tehneestä Artturi Lehkosesta.

Coloradossa NHL-otteluita pelasi tällä kaudella suomalaisista myös hyökkääjä Sampo Ranta, jonka 10 runkosarjapeliä menivät tehopisteettömästi.

Artturi Lehkonen ratkaisi Stanley Cupin Coloradolle – katso tästä suomalaisen kuudennessa NHL-finaalissa iskemä voittomaali.

Lue myös:

    Uusimmat