Humalainen mies ei sietänyt herättämistä Loimaalla: Tuhosi kirveellä autoaan sekä asuntoaan ja pakeni poliisia metsään

Loimaalla sattui lauantaina välikohtaus, johon liittyi lopulta humaltunut mies, kirves, poliisin koirapartio ja kannabis.

Lauantaina noin 40-vuotiaan naisen luona Loimaalla oli ollut useampia ihmisiä viettämässä aikaansa. Porukkaan kuulunut noin 40-vuotias mies oli humaltunut ja sammunut asuntoon, ja asunnon omistaja oli mennyt herättämään häntä.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen lähettämän tiedotteen mukaan mies ei ollut mielissään asioiden saamasta käänteestä vaan hän oli suuttunut ja alkanut käyttäytyä uhkaavasti. Tässä vaiheessa muut paikalla olleet ihmiset olivat saattaneet miehen ulos.

Pihalla meno yltyi rajummaksi, ja mies mies oli alkanut heilua kirveen kanssa. Ensin hän oli rikkonut yhden oman autonsa takalaseista ja sen jälkeen hän oli lyönyt kirveellä asunnon ulko-ovea. Lopuksi hän oli vielä rikkonut useita asunnon ikkunoita.

Kun poliisi saapui paikalle, niin mies oli paennut metsään. Hän sai peräänsä koirapartion, joka tavoitti miehen. Hänellä oli edelleen kirves hallussaan, mutta poliisia hän ei sillä kuitenkaan uhannut.

Kiinnioton yhteydessä miehen hallusta löytyi kirveen lisäksi myös kannabista.

Poliisi epäilee miestä vahingonteosta, laittomasta uhkauksesta ja huumausainerikoksesta.

Lue myös:

    Uusimmat