Hulk Hogan twiittasi vahingossa Bam Margeran kuolleen – sosiaalinen media repesi

Bam Margera ja Andy McCoy paljastavat jättiprojektinsa 7:35

Hulk Hogan teki Twitterissä hämmentävän virheen sekoittaessaan edelleen elossa olevan Bam Margeran vuonna 2011 kuolleeseen Ryan Dunniin. 

VIDEO: Bam Margera ja Andy McCoy paljastavat jättiprojektinsa

Showpainija ja näyttelijä Hulk Hogan julkaisi Twitter-tilillään erikoisen päivityksen maanantaina 28. toukokuuta. Hogan julkaisi kuvan itsestään ja Jackass-tähti Bam Margerasta ja kertoi kuvatekstissään toivovansa, että Margera olisi vielä keskuudessamme. 

– Hitto Bam, toivon että olisit vielä luonamme. Haluaisin todellakin hengailla uudestaan veli, Hogan kirjoitti päivityksessään. 

Päivitys oli kummallinen, sillä 38-vuotias Margera ei ole kuollut. Hogan tajusi tämän ilmeisesti melko pian, mutta hänen reaktionsa asiaan oli myös jokseenkin outo. 

– Sekoitin Bamin ja Ryanin, sori Bam! Hogan jatkoi Twitterissä.

Vastauksellaan Hogan viittasi toiseen Jackass-elokuvista tuttuun tähteen, Margeran läheiseen ystävään Ryan Dunniin. Mies kuoli 34-vuotiaana auto-onnettomuudessa vuonna 2011.

Hogan on poistanut twiittinsä, mutta lukuisat Twitter-käyttäjät ehtivät silti tarttua aiheeseen. Hoganin sekaannus on kirvoittanut kommentteja useilta käyttäjiltä.

– Hulk Hogan on viettänyt viimeiset seitsemän vuotta luullen, että Bam Margera on kuollut, eräs käyttäjä kommentoi. 

– Hupsista veli, toinen toteaa.

– Se, että Hulk Hogan unohti Bam Margeran olevan elossa on yksi tämän vuoden hauskimmista hetkistä Twitterissä, kolmas summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat