Huipputennis näkyy jatkossakin MTV:n kanavilla

MTV on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen tenniksen ATP-kiertueen turnausten esittämisestä. Siten Henri Kontisen ja muiden maailman parhaiden tennispelaajien esityksiä seurataan jatkossakin läpi vuoden MTV Totalilla ja MTV Katsomossa.

Tenniskauden finaaliturnaus päättyi sunnuntaina huikeisiin suomalaisjuhliin, kun Henri Kontinen ja John Peers nostivat ATP-mestaruuspokaalin ilmaan Lontoossa.

Tennistähdet kiertävät maailmaa lähes läpi vuoden, ja MTV välittää tärkeimpien ATP-turnausten tapahtumat jatkossakin suorana. Kymmenen kovatasoisinta ATP1000-luokan turnausta esitetään kattavasti suomenkielisellä selostuksella maanantaista sunnuntaihin.

Kontisen upean menestyksen myötä myös ATP1000-turnausten nelinpelifinaalit välitetään jatkossa suorana. Tarjontaan kuuluu lisäksi kymmenkunta ATP500-luokan turnausta ja ratkaisuotteluita valikoiduista ATP250-turnauksista.

- Tennis on yksi maailman suosituimmista lajeista ja tarjoaa tv-katsojille jännitystä, taitoa ja viihdettä illasta toiseen. On hienoa, että voimme jatkossakin tarjota katsojille huipputennistä lähes ympäri vuoden, MTV:n liiketoimintajohtaja Johannes Leppänen iloitsee.

Henri Kontisen murtautuminen maailman huipulle nelinpelissä on siis huomioitu tarjonnassa.

- Viime viikolla seurasimme Kontisen ja Peersin voittokulun Lontoossa alusta loppuun, ja saman palvelun lupaamme ensi vuoden ATP-finaaliturnauksesta. Myös kaikkien muiden ATP1000-luokan turnausten finaalit kuuluvat ensi vuonna tarjontaamme, urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero lupaa.

- Muiden nelinpeliotteluiden osalta reagoimme aina sen mukaan, kun niistä on tv-signaali tarjolla.

Tänä vuonna vielä Davis Cupin finaali

Tenniskausi 2016 jatkuu Lontoon jälkeen vielä Kroatian Zagrebissa Davis Cupin -finaalilla, jossa kohtaavat Kroatia ja Argentiina. Myös tämän turnauksen selostaa Jari Hedman.

Davis Cup -finaalit 25.-27.11. MTV:n kanavilla:
Pe 25.11. Kaksinpelit klo 15 alkaen (MTV Sport 1 ja MTV Katsomo)
La 26.11. nelinpelit klo 16 alkaen (MTV Sport 1 ja MTV Katsomo)
Su 27.11. kaksinpelit Klo 15 alkaen (MTV Sport 1 ja MTV Katsomo)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja