Huippumallin häissä vilisi morsiamia ja sulhasia

Huippumalli Heidi Klum ja laulaja Seal uusivat vihkivalansa ja valitsivat hääjuhlalleen hauskan teeman.

Heidi Klum, 35, ja Seal, 47, jatkoivat kaunista perinnettään ja uusivat vihkivalansa jo neljännen kerran. Huippumalli ja laulaja menivät naimisiin lauantaina Meksikossa, kirjoittaa People.com.

Viime vuonna huumorintajuinen pariskunta juhli retrohengessä ja pukeutui 1980-luvun tyyliin. Tällä kertaa he olivat valinneet romanttisemman teeman: kaikki vieraat olivat pukeutuneet morsiamiksi ja sulhasiksi.

Hääjuhla alkoi perjantaina, kun vieraille järjestettiin illallinen ja karaoke-bileet, jossa morsian ja sulhanen esiintyivät. Seuraavana päivänä rannalla järjestetyn vihkiseremonian jälkeen 80 juhlijaa siirtyivät hääparin kodin pihalle, joka oli koristeltu kristallikruunuin, kynttilöin ja valkoisin kukkasin.

– Tämä on meille perinne, jota rakastamme ja johon lapsemme ovat tottuneet. He tietävät, että isä ja äiti rakastavat toisiaan ja menevät naimisiin vuosittain, Klum kertoi.

Parilla on neljä lasta, kuusivuotias Leni, neljävuotias Henry, kolmivuotias Johan ja seitsemänkuinen Lou.

– Juhlan aikana menemme tunniksi istumaan kahdestaan lasten kanssa. Luemme toisillemme vihkivalamme auringon laskiessa. Se on erikoislaatuinen hetki, Seal sanoi.


(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat