Huippumalli-Pyrhösen rankka lukiourakka ohi

Suomalainen malli Kirsi Pyrhönen onnistui yhdistämään työnteon ja opiskelun, mutta helppoa se ei ollut.

16-vuotiaana mallimaailmaan ponnahtanut Kirsi Pyrhönen viihtyi torstai-iltana Helsingin uuden Tommy Hilfiger -liikkeen avajaisissa. Kirsillä oli avajaisissa syytä juhlaan, sillä 18-vuotiaan neidon ylioppilaskirjoitukset ovat ohi.

–Nyt päästiin koulusta eroon. Hyvillä arvosanoilla, joten voi olla tyytyväinen. Tämän kevään tuloksiahan ei ole vielä tarkistettu, mutta aiemmin tuli kaksi eximiaa,terveystieto ja matikka. Molemmat kahta pistettä vaille laudaturit, mutta ei nyt jää kaduttamaan. Ja todistus oli tosi hyvä, Kirsi kertoo MTV3.fille.

Lukio voi jo opintojen määrän puolesta olla rankkaa aikaa nuorille, mutta Kirsi onnistui vielä tekemään samaan aikaan mallintöitä ympäri maailman. Kirsi on ehtinyt esiintyä muun muassa Pariisin, New Yorkin ja Milanon muotiviikoilla. Suomalaiskaunottaren kasvot ovat koristaneet myös arvostettujen muotiraamattujen sivuja. Kirsi myöntää, että lukioaika oli hänelle rankkaa.

– Lukio yleensäkin oli aika rankka sen takia, että veti työt ja lukion samaan aikaan. Muotiviikot olivat pahimmat. Kuusi viikkoa poissa koulusta ja työpäivät jatkuivat aamusta yön tunneille asti. Siinä ei jäänyt aikaa koululle. Sitten pitäisi kuitenkin ehtiä päälle tehdä kuuden viikon koulutyöt, se oli aika raskasta. Jälkeenpäin en edes ymmärrä, miten olen pystynyt vetään semmoista, varmaan jollain pyhällä hengellä, Kirsi nauraa.

Ylioppilasjuhlaan 182 senttimetriä pitkällä kaunottarella on jo asu katsottuna.

– Ylppärimekko on ompelijalla tällä hetkellä, kaapista otin yhden mekon, jota en ollut ikinä käyttänyt ja sitten lyhensin sitä.

Parhaillaan Kirsi nauttii pienestä hengähdystauosta, mutta sitten lahjakas nuori pääsee keskittymään täysillä mallintöihin.

– Olen nyt ottanut vähän rennommin, ensi kuun alussa jälleen New Yorkiin ja perus työkuviot. Ehkä tämän kuun lopussakin ehtii ennen ylppäreitä heittään pari keikkaa ja tavata asiakkaita. Syksyllä sitten taas näytökset, Kirsi suunnittelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat