Mainos

Vakuutettu miljoonista! Huippumalli Heidi Klum esittelee kuuluisia sääriään

Legendaarisen uran mallimaailmassa tehnyt Heidi Klum esittelee Instagram-seuraajilleen sääriään.

Saksalaissyntyisen huippumallin Heidi Klumin, 44, Instagram-seuraajat saivat nauttia tähden upeista sääristä, kun kaunotar julkaisi kuvan useiden mainoksien tähdittämistä jaloistaan tilillään. Naisen kuuluista jalat on vakuutettu reilulla kahdella miljoonalla dollarilla.

Kuvassa kaunotar on kylvynraikkaana antiikkimaisessa paljussa, josta näkyy upeat maisemat.

Neljän lapsen äiti Klum pitää hyvää huolta kehostaan. Hän suosii luonnollista ikääntymistä.

Klum totesi aikaisemmin haastattelussa, että ikä on tuonut hänelle roppakaupalla itsevarmuutta. Klum sanoi jopa, että hän tuntee olonsa mukavammaksi tyystin alasti kuin vaatteet päällä.

– Olen itsevarmempi nyt kuin olin parikymppisenä. Olen saanut neljä lasta. Olen oppinut niin paljon. Nyt tuntuu, että olen jalat maassa ja tunnen oloni kotoisaksi omissa nahoissani, enkä pelkää näyttää sitä, Klum kuvailee.

Malliuran jälkeen Klum on tullut tunnetuksi myös juontajana ja näyttelijänä. Hänet on nähty muun muassa America's Got Talent -ohjelman tuomaristossa sekä Muodin huipulle -ohjelman juontajana

Saksalaissyntyisen Klumin neljästä lapsesta kolme ovat syntyneet suhteesta muusikko Sealin ja yksi entisen F1-tallipäällikkö Flavio Briatoren kanssa.

Lähde: DailyMail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.