Huippumalli Cara Delevingne hakeutui vieroitushoitoon nähtyään itsestään sekavia kuvia – iloitsee nyt selvästä elämästä: "Se on ollut sen arvoista"

Huippumalli Cara Delevingne innoissaan uudesta komediasarjasta 3:26
MTV:n erikoishaastattelussa Cara Delevingne – Suomi-kysymykset hämmensivät maailmantähteä

Malli Cara Delevingnen elämä helpottui päihteiden jättämisen jälkeen. 

Huippumalli ja näyttelijä Cara Delevingne, 30, kertoo Elle-lehden haastattelussa elämästään alkoholin pois jättämisen jälkeen. Selvä elämäntyyli on ollut tähdelle hyvä päätös. 

– Se ei ole ollut helppoa, mutta koskaan ei ole ollut hetkeä, että olisin katunut tätä. Se on ollut sen arvoista joka sekunti. En tiedä mitä se vaatisi, että luopuisin tästä. Olen vakaa ja rauhallisempi, tähti kuvailee oloaan. 

Hän kertoo olonsa helpottuneen sen jälkeen, kun hän kertoi avoimesti ongelmistaan. 

– Ajattelin pitkään, että salasin tämän ihmisiltä, jotka katsoivat minua ylöspäin. Tunnen vihdoin, että voin olla täysin vapaa ja oma itseni. 

Tähti kertoi aiemmin hakeutuneensa vieroitushoitoon nähtyään hänestä otetut sekavat paparazzikuvat kesällä 2022. Tämä oli ollut hänelle pysäyttävä hetki, jonka myötä hän teki käännöksen elämässään. Näyttelijä kertoo, että hänen käytöksensä alkoholin suhteen oli sidoksissa pandemiaan ja kolmenkympin ikään. 

Delevingne tunnetaan parhaiten huippumallina, ja hän on esiintynyt lukuisten maailmankuulujen vaatemerkkien muotinäytöksissä. Mallin työn lisäksi Delevingne on luonut uraa näyttelijänä muun muassa elokuvissa Paper Towns,Suicide Squad ja Kids in Love.

Lähde: Elle.

Lue myös:

    Uusimmat