Huippumalli Bella Hadid vastaa kauneusleikkaushuhuihin: "Pelkään täytteiden laittamista huuliini"

Tältä julkkikset näyttävät ilman meikkiä 0:58

Bella Hadid on taistellut itsetuntonsa kanssa nuoruudessa. Internetissä vastaan tuleva kritiikki menee yhä toisinaan huippumallin ihon alle.

Huippumalli ja Dior-meikkivalmistajan keulakuva Bella Hadid puhui InStyle-sivustolle epävarmuudesta, jota jatkuva kritiikinkohteena olemine hänessä herättää. Huhut mahdollisista kauneusleikkauksista ovat viime aikoina velloneet huippumallin ympärillä.

– Ihmiset luulevat, että olen käynyt leikkauksissa. Tiedättekö mitä?Voimme vaikka skannata kasvoni kokonaan. Pelkään täytteiden laittamista huuliini, en haluaisi pilata kasvojani, Hadid sanoi sivustolle.

Hadid kärsi nuoruudessaan paljon itsetunto-ongelmista, hän sanoo tulleensa kiusatuksi koulussa painonsa ja ulkonäkönsä vuoksi. Nykyään mallin itseluottamus on kohdillaan.

– Ihmiset luulevat, että olen todella itsevarma, mutta minun oli opeteltava hyväksymään itseni.

Hadid joutuu kohtaamaan yhä paljon vihaisia kommentteja, kiitos internetin. Huippumalli haluaa henkilökohtaisesti ottaa yhteyttä ilkeyksien lähettäjiin, sillä hän tuntee, että vihan taustalla on jotakin syvempää.

– Meillä kaikilla on vaikeuksia voitettavana ja haluan levittää tätä tosiasiaa nykynuorille. Kävin itse läpi vakavan masennuksen viimevuonna ja uskon, että se kumpusi kouluvuosina kokemastani kiusaamisesta, Hadid avautui sivustolle.

Hadid on puhunut internetkiusaamisesta ennenkin. Aiemmin tänä vuonna hän kertoi People-lehdelle ottavansa itseensä varsinkin silloin, kun hänelle tuntemattomat ihmiset pilkkaavat hänen persoonallisuuttaan. Huhtikuussa Hadid vastasi hänen ja Kylie Jennerin ulkonäköä ja persoonallisuutta pilkanneelle käyttäjälle Instagramissa, nostaen tapauksen otsikoihin.

– En halua olla ilkeä tai tykittää takaisin samalla mitalla. Olemme kaikki ihmisiä, eikä vastaukseni koskenut hänen kommenttiaan meidän kasvoista – älä pilkkaa persoonallisuuttani, sillä et tunne minua. Sellainen satuttaa minua syvästi, Hadid kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat