Huippuhotellin kattohuoneisto myynnissä ennätyshintaan!

Kansainvälisesti tunnettu kiinteistömoguli Christian Candy myy New Yorkin Plaza-hotellin kattohuoneistoaan järjettömään hintaan.

Kiinteistömoguli Christian Candy osti New Yorkin Plaza-hotellin kattohuoneiston vasta viime vuonna, mutta jo nyt mies on myymässä sitä huimaan hintaan eteenpäin. Candy maksoi luksushuoneistosta reilut 19 miljoonaa euroa, mutta tehtyään runsaita parannuksia hän laittoi huoneiston takaisin markkinoille 44 miljoonan euron hintapyynnön kera.

Kolmikerroksinen kattohuoneisto asettuu kerroksille 19, 20 ja 21. Kerrosten välillä kulkee hissi. 19. kerroksessa on kolme makuuhuonetta sekä kodinhoitohuone. 20. kerroksessa on suuri olohuone, ruokailuhuone 14 hengelle sekä huippuluokan keittiö. Ylimmässä kerroksessa on suuri makuuhuone ja terassi. Yhteensä huoneistossa on vajaat 590 neliömetriä, joiden lisäksi reilut 20 neliömetriä terassitilaa.

Wall Street Journalin mukaan kattohuoneiston myyminen 44 miljoonalla eurolla olisi vuosisadan vanhalle rakennukselle ennätys. Edellinen myyntiennätys on vuodelta 2011, kun venäläinen säveltäjä ja musiikkituottaja Igor Krutoy osti liki 36 miljoonalla eurolla kaksi vierekkäistä huoneistoa. Huoneistojen neliömetrihinnaksi tuli 4 735 euroa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Candy on mukana miljoonabisneksessä. Candy ja tämän veli, Nick, ovat perustajaurakoitsijoita ja he ovat tunnettuja arvokkaiden luksusasuntojen luomisesta. Näiden joukkoon lukeutuu muun muassa Lontoon One Hyde Park.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: luxe.truliablog.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat